středa 29. května 2013

Vojna!

Jednó za rok, kurva, nás v JZD šeci naloži do autobusu a jedeme na tyden do jakésik prdele na školeni, vite, nové traktori, dyž nám pošló, tož abisme to nedojebali, mosime sa s tim naučit, kurva. Bolo to aji letos. Doma su to šecko porubala do zásobi, Sráči moji, sekajte latinu, békala su na ně, na papriku, darmožrůta, tchyni, abi si nemislali jako, že tadyk bezemně možů prasiť alotrija! Pak su sa zbalyla a vipadla.








Na školeni šecko čupr gut, co bich vám povidala, temu biste stejně nerozumněly jako, krmili nás svinski, napájali, tož gut. Tož ale gtřeti den, co su tam bola, najednó roba jakásik a vošková, mate feletonát z domova, kurva! Tož tam valim do teho kanclu, vemu do pazóry to sluchátko a Kurva, gdo to?

A ze sluchátka Viš gdo sem, kurva?

A já kdo si, kurva?

A ze sluchátka, neviš, co?

A já Tě zabiju, pičo!

A ze sluchátka Kurva Milu, to su já, Veru! Volám ti, bo doma u tebe sa ději veliké špatnosti! A já Kurva, si ze mně děláš kozi? Jaké čpatnosti? A Veru Milu, tvuj darmožrůt tam má nakvartyrované dva kumpány ze školi, jakésik karamády, normoš tam u tebe aji nocovaly, sů to asik buzny! Přijeť co nejdřif, mosime je zmasakrovať!

Lidi, já bola nasratá! Jasně su doma řikla, že nesměji bit žádný alotrija jako a vidite! Hnetkaj su sa spakovala   a prvnim busem sa vrátila do Horky. To vite, nejdřif su šla k Veru. A Veru Tož Milu, co zprasime? Pobyjeme je svinski? A Já Viš co? Co takchle trošku zdravé vojenské šikany jako, abi jeděli, proč si mýsto vojny maji račik nechať uject vlakem kytáru! A Veru Čupr gut!

Sledovaly sme od Veruny, až sa udělá u nás v baráčisku tma a jak sa zhaslo, šli sme na to a hr nahoru k sinátorovi do mrdniku. Virazili sme dveřiska a Tadyk ste, sráči malí! Teď zažijete peklo!

A darmožrůt v posteli rozespatý a A Maminko, ježišimaria, ty jsi už doma, já mislal... a vic neřikl, bo dostal takovů pecku po tlamě, že mu viletěl mlíčný zub nebo co to bolo, kurva. Na zemi boli dva chuje hubené, kumpáni a Dobrý večer pani Vošková a jakésik srački valili, zrasila su je mohutně. Pak sme je s Verunó vihnali na chodbu, nanosili žárofki staré, krigle, flaši pivni, rosflákali to na zemi, pak do teho pjenu na holeni namrdali, smichali a Křišťálová noc, zobani! A šici tři sráči moseli richlo ty střepi uklizat, hadr pjekně a do beliku a dyž to bolo, tož sme je hnali po tej chodbě naboso, eslik nějaké střepi nezvostali a zvostali, to vite, békáni bolo veliké a krvavé stopi. Jeden chuj scel viskočiť z okna, tož dostal po kešeni svinski!



Pak Veruna začala békať motokros, motokros, motokros, hajzlové moseli na kešeň nandať helmy z hrnců, do pracek vzict raminka šatni a vrčet jako tři dyliny a petať po baráčisku sem tam a po schudech nahoru dolu, bolo to veselé! Nakonec si muj darmožrůt dal na dršku a jako gut, no ne?

Samo sa objevil starý a Ježiši Mamo, co tadyk děláš takchle v nocu, jakto že si uš doma? A já Ty hovne! To tys mu to dovolil, viť? Sráče cizi vzict do mojeho obidli jako! Co kdybi tadyk třeba cosik zapályly!

A starý Mamo, to sů ogáři ze školi od něj, viš, maji nějaké společne vjeci na prácu...

A já Drž hubu, papriko a kukaj sa k nim přidať, děláme vojensků šikanu kvalitni, abi si pamatovali, kurva!

Pak sme zprasili večirek. Sedli sme si před televizu, jeden zoban mosil vilézt na střechu a haluzí nahánět kvalitni televizni vlny na anténu, na druhého zobana sme volali Sahara a Bufet podle potřebi a on otročil a nosil chlast a žrádlo ze spiže. Třetí zoban chital do hrnca sjetlo ze žárofki fkuchini a vipůštěl ho v obivačce a starý, to vite, co s takovim hovadem, kuřil kliku u dveři!

Dyž pak už šici prosili o slitováni a že sa omlůvají, a že už to nemožů videržet, kurva, řikla su, fertig, dostaly deku, pak sme s Verunó ty dva cizi zobany nalifrovaly v patře do skřině šatni, zabékali sme Gagarin! a mrdli s tim ven na dvur. Anik nevim, jak to ty zmrdi rozchudili, už su sa o ně nestarala. Starý a sinátor pak eště chvilu robili slimáki, vite, to sa zoban slikne do nahulata, kurva, na břucho sa mu nandá hadr na podlahu mokrí a on s tim lozi po baráku a uklizi.

Pak su Veru poděkovala za spolupráci, poslala ju spat a sama sa stopem vrátila do tej prdele, spátky na školeni, bo tam bolo to žrádlo a chlast zadarmiko. Tož to vidite. Sráči dostali co zaslůžili a zároveň su je přiučila cosik nového, co sa jim třeba jednó bude hodit. Kromě sinátora, kurva! To je taková dylina, z teho mazák nidy nebode, ten zvostane do smrti zobanem jako!




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!