pátek 3. května 2013

Penízky patří do automatu!




Tož kurva! Sedim takhle v hospě u piva, chlastám s Verunó, dyž tu najednó rachot svinský z vedlejši mistnosti, vite v tej hned u hajzlů, tak tam du a tam ogár degenerovaný háže love do takuvé bedny kovové, a ta bedna je samé sjetylko a blikátko, uplně jako nějaká půťová atrakca od cigánu, kurva.


Co to kurva je? zabékala su. A Venca hospockí, ale Miluno, to je takoví vináles od cajzlů, viš, forbes sa temu řiká. Stroj na veliké zbohatnuti! Hodiš tam pjetikorunu, zatáhneš za takovů tu šajtrpáku a dyš bodeš mnět ščesti, kurva, tož ti to dole nacvaká za tu jednu pjetikorunu rovných dvaceť!



Kurva! Zahromovala su. Tož to mosim skusiť! Prošmatlala su si kapsi u tepláku, vytahla mynce, co su mněla na pivo, a vrazila do mašiny jednu pjetikorunu. Lidi zlati! Krásně to zarachotilo, sjetylka zablikala, no čupr gut! Ale dole sa žádné pjetikoruny nesypaly, na guvno. Tož su tam vrazila dalši a pak ještě jednu, kurva, ale fort nic.



To bi ftem bol čert, kurva, abich tu plechofku nepodojila! Došla su za Vencó a Hajzle jeden, zatim nic! Vimněň mi tadyk tyto love za bura, já je do teho tvojeho ksindlu nalifruji jak spaci práški do duchotce! Tož a Venca sa lochčil celí a vimněnil, já su dovalila k automatu a šecko to tam nalifrovala. A prt. Ničehoš sa nesypalo. Ale zábava to bola veliká! Jak su tam ty mince vrážala, tak to bol tak heskí pocit, jako dyž sa na vás z kočárku podsvinčátko usmivá! Bolo mi přijemně po celém tělě, bradafki sa mi stopořili, f pičce mi škubalo, prostě labužo mohutné.





Pak su uš ale nemněla žádné love. Napadlo mně, že buď některému z mistnich degenerátu přebafnu lulána, ale na to su nemněla tu správnů náladu. Tak su si stahla holiny a Lidi kupujte, kupujte, holiny zánovni, z nasa, kurva, kvalita veliká, kupujte! Za čtyři pjetikoruny! A jeden ožratý degenerát kupil, tož su hnetkaj nakrmila mašinu těmi bury, ale fort kurva nic nepadalo. To mně dosralo!



Ti ukážu, kurva! Zabékala su a maširovala domu. V baráčisku hnet do darmožrůtova pokoja. Hajzle malí, kde máš prasátko? Daj ho mamince, je čas splatit šecko mleko, cos mi jako podsvinče visával z cecků! A hajzl sa rosklepal a maminečko, já přecik uš žádné prasátko nemam, minulí tyden si mi ho vzala a za ty peniski si kupila holiny. Dje stokoruny tam boli!



Ty nepovedený zkurvisyne! zařvala su a Vrazila mu jednu nohó od stola. A začala to tam rasiť! Vjeci su mu rozházala, srački rozmetala, do šech škatuli sa podivala, ale nic kloudného nenašla. Tož su sinátora čopla za vlasi, zvedla do vzduchu a jednim pohibem z něho stahla hózny a že je speněžim a budó pjetikoruny. Sinátor békal Maminko, ježišikriste, ne! to sů moje jediné hózny, včem podu do školi? Ale já na něj srala a šla dolu z patra a pod schodami starý a Mamo, co sa to tadyk zase děje, že sa celý dum třese? A já kukám a starý má igelitku v pazóře. Co tam máš, kurva? Ukázala su na to nohó od stola. A on, no mamo, viš, neskaj bola viplata!





Daj viplatu! pohrozila su mu. Ale starý Mamo, prosimtě, nelbni, dyž ti dám viplatu, tak ju do večera rozšustruješ a nebodeme mit mněsic co do hubi! A já, di do prdele, potřám enem podojiť automat v hospě, kurva! A trepla su ho do kešeně, zobrala igelitku s lovemi a ty sinátorovo hózny tam nechala, stejně bi ten poscaný  hnus nido nekůpil. Než sa starý spamatoval, bola su už dávno v čudu.



V jednotě su šecki ty stofsony vymněnila za bura a hr spátky k forbesu. Venca sa usmival, mněl radosť, že já mam radosť! Je to dobrí ogár, ne jako ti degeneráti, co mam doma! Začala su pjetikoruny rvát do ksindlu, tahať za páku a ono to krásně rachotilo, to si anik nedovedete přectaviť! Zatim sinátor a starí stačili do hospi doběhnůt a hnetkaj Maminko, prosimtě, přestaň, mi ty penizky potřáme, ty si to neujedomuješ? Ale já enem dala pokyn darmožrůtum hospockím, ty sa na ty moje dva cypy vrhli a zrasili je, abi bol pokoj.



Tož a pak to konečně přišlo. Jak su do mašiny vrazila posledni buro, začalo to cvakať a dole z takové diry viletělo postupně dvaceť pjetikorun. Já mněla takovů radosť, lidi! Burácala su a točila nad hlavó nohó od stola, zala love a rodino, možeme jict domu, maminka vihrála peniski veliké, sme bohatá rodina! Hnetkaj su si spomněla na ty moje gumáki. Odkůpila su je za stofku spátky. Pak su si objednala velkého šeráka, starému malého, že mně tak heski založil, a sinátorovi limonádu, abi jeděl, že na něho mislim, i když je to taková debilni pičus, co ničemu nerozumi. Tož a víhra bola v piči. Zabalili sme to tam a valili domu. Oba dvaja moji debilové bulali, tak su je konejšila Nebojte sa, sráči, bude zase dobře, zasik brzo vihrajeme, uvidite! Jen co zase tato přineseš viplatu!



A bolo to. Doma sme sa šecko natáhli na kanape a pustili bednu a čučeli na vipasenů Evičku Farnů. Peniski sů skrátka svinski pomijivá vjec. Jeden je vidělá, druhí mu je nasere do forbesu, třeti je z teho ksindlu vitahne a ožere sa za ně jako dobitek. Jeden tak druhému pomáhá a anik o tem nevý!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!