úterý 28. května 2013

Kokot v pasti

Tož kurva, ogárci a robky! Valila su z jednoty s nákupem, vite, kočiči žrádlo su kupila na guláš, zvon do hajzlu, krmné brandory pro sinátora, takuvé ty običejnské vjeci jako a jak valim, tož tam před jednotó, jak je taková zatáčka, vidim ohradu dřevěnů, fohradě je dira a z tej diry něco kůká! Tož na to takyk kůkám a jakosik sa mi to nezdá, tož k temu dondu a heleho, kurva! Kokot, holki! Docela heskí kokot nalitý, aji s vajcami, šecko to tam z tej diry   čnělo svinski krásně.





Heski su ten kokot probrala pazóró, gulki potěškala, kužičku stahovací vizkůšala, šecko bolo čupr gut, fakčilo to svinski! Tož su si řikla, že si s tim kokotem trochu pohraju, kurva. Hodila su mu na žalut chlustanec mastný a začala ho honiť masivně. Zpoza plotu veliké hýkání sa ozývalo, bola to veliká romantyka! Najednó sa ale lulán stopořený zacukal a holki, jejejejej, aspoň metr dlůhá bílá nudla z něj viletěla! To bi sa vám libilo,  kdybiste to viděli, kurva, ale mně sa to nelibilo!

Hajzle jeden, zahromovala su. Si sa visemenil moc brzo, kukaj sa richlo zasik stopořiť, nebo tě ufiknu až u kořena! Tož a čurák splasklí scel zaject spátki do diry, já ho ale čopla za gule, zmačka a Sráči jeden, počkej, co zažiješ, žaluďáku špatný! Rozhlédla su sa kolem a uviděla kus drátu uzemňovaciho, zala ho, pjekně utáhla kolem kuli a přivázala k temu kus haluze, abi fták nemohl zaject spátki. Pak su na to hodila takoví starí shnilí hadr, abi to nědo neviděl a šla za Verunó.

Veruna zrovinka srala, tož su počkala, aš skonči a jak skončila, hnetkaj Veru, kurva, to sa podiviš, co su našla, poť honem a vem tu benzinovů dojačku svoju, bode sa hodit! A Veru zala a valili sme ke kokotu a Veru fort vizvidala, co sa jako kurva děje, ale já držela tlamu, abi bolo překvapeni veliké!

Jak su pak strhla ten hadr, tož sa Veru poscala radosti! Kurva Milu, zabékala, takové pjekné přirozeni su uš neviděla alespoň dva tydny jako!

A já, svinski heskí chuj, viť? Ale nesce stať, viš, proto su řikla, ať vemeš tu dojačku. Veru zala dojačku, nastartovala, vite, to je dojačka do terénu, startuje sa jako benzinová pyla, vifasovaly sme to v JZD, asik je to z nasa nebo co. Pak Veruna strčila kokot do teho gumového cecku, kurva, jak sa dává kravě na struky, kokot sa nalil, zfialověl, tož na něj Veru richlo natahla takovů tu svorku na zahradnicků hadicu, utáhla šróbovákem a fertig. Kokot zase stál jak svička krásně!

Tož sme obje spustily tepláky a začaly si s kokotiskem uživat. Zepředu, zezadu, na šecki způsobi sme si uživaly, békaly u teho strašlivo, že sa lidi kůkali z oken, co sa děje a jak nás viděli, tož zasik mizeli, bo nás sa v Horce šici bojeji, kurva! Tož pak to fkokotu začalo zasik škubat svinski a dalši dlůhý smrkanec bílí z něj viletěl, moseli sme ho zasik připumpovať a dotáhnůť tu závlačku jako. To už ten ogár za plotem ječel svinski a prosil, at ho pustime, že to boli, ale mi na to srali, vitahli flašu a glgali rumajzl.

Trvalo asik dje hodiny, než nám to stačilo. Pak sme sa zasik oblekli jako slušné dámi, kurva, a kukáme na přirozeni a co s nim uděláme jako. Tož mu dáme svobodu, kurva, ne? zabékala Veruna.

A já, Guvno, Veru, guvno, dáme tadyk přes něj nějakí bordel, viš, papundekl, chuj bode dobře skovaný a mi si s nim bodeme uživat svinski každý den! A Veru sa to lýbilo, tož gut! Ogár za plotem prosil o slitováni a slyboval hori doli, když ho pustime, ale mi sa enem smály, pjekně ho nakopaly do kulí, zarovnali to tam bordelem, haluzami smrkovými, abi to nějaká cizi robka nenašla a bolo to.

Když su došla dom, kurva, sinátor seděl u kamen a Maminko, neviš, gde je tatinek?  A já gde asik jako! U nás v mrdniku, chuji! A sinátor nene, maminko, neni tam! Tož su to skontrolovala a skutečně guvno. Nebol tam. Tak su chvilu přemišlala a hajzl asik zvostal něde v hospě, tož na něj seru, až přide, tož přide. Starí ale nešel a nešel kurva a já mněla chuťku na mrdáni veliké! Pak su si ale spomněla na teho našeho kokota skovaného. Řikla su si, že si s nim přet spanim zandu ještě jednó užit.

Tož su sa vidala k plotu a tam kukám, hasiči šude, majáki blikavé, a ogáři v helmách hidraulickámi nůškami tam ten náš kokot vistřihávaji. Sráči! Su sa nasrala, vitáhla nohu od stola, že je zrasim a du bliš a kurva! Přectafte si, lidi zlati, že ten ogár, kterému kokot patřil, bil muj paprika!

Hovne jeden! To si bil ty? Tě zrasim asik! Hromovala su na něj, na debyla masivniho! Co máš co strkat mojeho ptáka do jakéhosik otvoru v ohradě, kurva! A zrasila su ho mohutně a odvedla domu. Tož to vite. Kokota má eště teť celého modrého, jak sme mu ho moc utáhli, ale jinak to de. Fčera dokonce višel z mistnosti, už sa tak neklepe. Dopadlo to tedyk celé svinski dobře a já su ráda, že sme teho chuja uplně neumrdali, co bich si pak počala, kurva!

1 komentář:

  1. Problémem současnosti je to, že volové všude stojí jako kokoti, je třeba zajistit to, aby se vše začalo pohybovat, a volové už nikde nestáli jako kokoti. Mnozí by sprosté slovo, neřekli ani za pytel sraček, jsou to jenom kariérističtí pokrytci, co se stydí za to, že všude musí stát jako kokoti, a nemohou s tím nic učinit. Logicky je se správné zamyslet nad tím, proč všude volové, stojí jako kokoti?

    Příčina je v tom, že když jedeme přeplněnou hromadnou dopravou, tak zde musí volové stát jako kokoti, a mají často problém, se na stanici dostat ven, z hromadné dopravy, jak jsem jednou slyšel, že kdosi křičel na řidiče, vole jedeš s tím, jako s hnojem, a on odpověděl, co na stanici nastoupilo, to i vezu, potom se někdo odvážně ozval, my si chceme taky sednout, ti co sedí, by měli pustit ty, co stojí, strhla se najednou bitva, a dál už to bohužel neznám, probudil jsem se až v nemocnici, na JIP (jednotce intenzivní péče).
    http://www.gvkb.cz/?p=364

    OdpovědětVymazat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!