čtvrtek 16. května 2013

Hanácká móda na jaro, kurva!

Tož kurva, robky! Je tu jaro a vy máte guvno co na sebe jako? Tož to sa mosi spraviť, abi bolo čim ogárki lákať a brčka jim staviť! Neskaj vám sprasim takoví krásny seznam nápadu na jaro, jak si opatřiť kvalitni módu a svinski zadarmiko, bo lovů je málo a alkehol je svinski drahý, kurva! Tož tak.



Nám robkám sa nejvic líbijó krásné šaty, kurva, jak od princezny. Je to svinski nepreaktycké a blbě sa z teho leze, dyž sa potřáte visrat nebo viscat, ale ogáři na to zabirajó, rádi vás z teho slikají, kurva a jako gut, no ne? Kvalitni šaty sů ale drahé jak neotpaněná cigánská prostytutka. Eslik sa bojite krásť u jetnamců, tož sa nic neděje! Je to jednoduché, robky! Doma strhněte záclonu z okna, můchy z ni vyflákajte, dajte na podlahu, uprostřed zpraste diru ma hlavu, na bocich dje diry na pazóry, vleste do teho, hlavu, ruce vistrčte ven, záclonu kolem seba omotajte a zadělejte páskem, napříklat kusem prodlužovački. Tož a je to! Ste jako princezna, kurva! Možete na tancovačku, do hospi, reštaurantu a ogáři z vás budó posrati až za ušami!

Gdyž mate po ránu eště kosu, tak na to je nejlepči dlůhá sukňa. Vemte staré vitahané tepláki po vašem paprikovi, rostřihněte nohavice na vnitřni straně odzhora nahoru, kurva, a sešite to k sobě, abi z teho vznikl takoví pitel. Zapošite a fertig! Sukně dlůhá! Sicek lechce těsná, ale dyž v tem bodete dělat chvilu dřepy, tož sa to uvolni a bode dobře. Tatok suňa má víhodu, že sa v ni dobře sere za chůze a zároveň na vás ogáři nadrženi nemužó, vite, je to dlůhé, to neš ogár ožratý vikasá, tak vi utečete.

Minisukňu takik zprasíte ze svršků od vašeho starého debila. Vemte jeho trencle nejlepči, bo z nějakých dodrbaných nasrávaček by veliká móda neznikla, zasik to rostřihněte vevnitř, sešite a fertig! Seksi minisukňa je na sjetě! Ale robky! Pozor, kurva! S takovóhle krátkó sukničkó ste fohroženi! To jak ogár vidi, tu vašu prcinu masivni, jak sa v tej krátkej sukince rísuje, hnetkaj sa mu vstyči rozmnožovaci mrdadlo a de po vás! Tož račik mnějte f kabelce cihlu, gdibi něco!



Tož a sme u kabelki! Kabelka je takik svinski důležitá. Já su si letos virobila kabelku svinski chitře. Vzala su sinátorovo školni aktofku, mesrem ucvakla jeden popruch, prodlůžila s nim ten druhý a co vic řešiť? Kvalitni kabela bolo hotová. A zadarmiko! Enem sinátor pak viváděl a Maminko, co bodu dělat, co bodu dělat! A já hajzle co asik. Dáš čučeni do igelitky a bodeš na to svoje debilni gimnázium chodit s igelitkó jako šantus, ale to přežiješ, viť? A sinátor maminko, no jo, jenže tys šecki ty moje vjeci školni narvala do kamen a spályla.

Mněl pravdu, hajzl! Jakésik papiry řešiš! zaburácala su na něj! To si dopišeš šecko, kurva! Nejduležitějši je, kurva, že mam kvalitni kabelu jak od Armányho!

Tož tak, robky. Důfám, že vám moje rady budó ku prospěchu a zbalite mnoho lovatých ogárů s mohutnými lofasy!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!