čtvrtek 23. května 2013

Prdění ve společnosti, kurva!

Hodně robek mi piše, kurva, jak je to s prděnim ve společnosti! Co dělat, dyž su třeba na rande a najednó sa my začne rychtovať fbřuchu mohutný prd, kurva, který mosí stuj co stuj ven, ale ogár je na mně nalepený a dudy mi filcuje. Tož jak?






Holki! Neskaj je in bit otevřená vuči partnerovi, to si pametajte! Nedělejte s prděnim žádné caviky a ulefte si. Ale igelitentně a s humorem, kurva! Napříklat, když vám ogár zrovna sce řict "Myluji tě, Mařeno, kurva!" Tož zatlačte a zaburácajte sracim otvorem a řikněte "Su ti nerozumněla, cože?" Nebo si userte mohutně a začněte to svádět na ogára a Hajzle jeden, prvni rande a ty tadyk vypůštiš plyny smrduté? Tě zrasim! Ogár sa vijeví celí a eslik to bode dylina veliká, tož určo uvěří, že si to usral on a ne vy, kurva, chlapi só blbé jak zahradni kropice.

Eslik ste ale fajnové staromódni slečinki, co rádi prdi inkognito, tož možete prděni maskovať. Gdyž to na vás přinde třeba v reštaurantu, vemte krigl, zabékejte "Ten litovel  neskaj chutná jak scanki!", prskněte pulitrem o podlahu a přitom si pořádně userte. Sa to přehluši tim bengálem kurva a ste z obliga jako. Takik sa to dá viřešiť tak, že dondete k robě cizí, co ju nesnášite, bo si mislí na vašeho ogára, přistrčite svoju sicnu k jeji, ulevte si hlasitě a hnetkaj začněte békat Co si to dovoluješ taktok na mě prdět ve společnosti! A mate to! Šici si budó mislat, že si usrala ona.

U muziki zamaskujete prděni jednoduše. Děte si zatancovať s ogárem nějakým a kukajte po muzykantech, kurva, po bubenikovi, jak šlapá na pedál a dělá rány veliké. Točte sa v kole a vipůšťajte prd po malích kůskách dycky jak bubenik udělá tu ránu a za chvilu ste kvalitně viprděná, jak sa sluši a patři.

Ale jak už su řikla. Neskaj to neni moderni tajiť prděni. Prděni je krásné a zdravé! Ve společnosti sa s prděnim dá užit spůsta zábavi kvalitni! Zapalováni prdů každý určo znate, ale určo ste neslišeli o prdové štafetě, kurva. To sa šici lidi zvednó, udělaji kruch a čeká sa, kdo si prvni usere. Tož a jak to přinde, tož vedle teho chuja si rychle mosi hlasitě usrať sused po pravé pazóře a pak sused teho suseda a tak to jede v kruhu svinski dokula, dokud to nědo nepřeruší. Tož a jak to přeruši, tak sa mu dá přes dršku a mosí kupit všem ostatnim panáka, kurva.

U nás v JZD sa prdi upe normoš a nido sa nestydi, holt sme tadyk už v budůcnosti s těmi všemi traktori, dirami silážnimi a kravami, kurva! Na vrátnici je takoví starý ogár a ten, jak nědo přinde do fachy, tož hubu neodivře, enem si svinski hlasitě prdne a taktok ho pozdravi. Tož a mi to šici děláme takik tak, kurva! On si prdne, mi si prdneme a mame sa dobře!

Robky a vlastně aji ogárci, na nějké uletěné prdy třeba v divadle sa viserte, to skrátka neni nic, za co bisa člojek mněl stydět! Dyť ten sraci otvor neni nic jiného, než odvrácená strana tlami, kurva!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!