pondělí 6. května 2013

Páření buziků

Tož kurva! Buzik sa pozná svinski snadno. Nosi elasťáky, kurva, myluje růžovů barvu a lije na sebe hektolytry voňafki od jetnamců. Takik má často knir a fkokotu pírcing.  A krom teho sa chová jako dylina. V hospě taková buzna fort sedi sama u stolu, cucá limošku a dává majzl, kurva, až pode něgdo srat nebo cvrlikať na hajzl.   Tož a jak to přinde, tak sa zvedne, de za nim a tam na hajzlu ho optěžuje. Čuči mu na kokota, sce si sáhnůť a vikůřiť nebo si stáhne elasťáky, vičpulí sraci otvor a řikne Ojeb mně jako nafukovaci Anču, chuji!


U nás na dědině sme dřif buziky likvidovaly. Jak sa něde objevil nědo f elastákách, hnetkaj sa řiklo Aha, kurva, buzik, poťte, chalani a robky, mosime tem omil přirody zprovodit ze sjeta! A zaly se lopaty, vidle, řetězi a šlo sa na buznu, buzna sa zrasila, přivázala na návsi ke slůpu, co má nahoře takovů tu hlásnů růru, a pak šicki chalani udělali frontu a postupně nasucho tu buznu ošustili do ryti, abi jeděla, svině jedna, jaké je to svinstvo! Nakonec sa buzna zašila do pitla, k temu pitlu sa přišněroval žumr masivni a celé sa to jeblo do Mlýnského potoka. Tož tak.

Fčil už sa ale mosime chovat k buznám slušně, bo po poslednim plaveni buzny přijela policija a bola s nimi bitka. Venca a eště jeden degenerát zdejši šli do lochu. Starosta pak vivěsil takovů cedulku před radnici a tam je napsaté, že sa zakazuje pobijeni homosexulánů, že to sů takik něco jako lidi. Na buzny sme tedyk hodni svinski, dokunce maji v hospě speciálni naružovo natřený stul, u kterého sa možó oblizať šelijak a dlachnit, kurva. Je to svinski hnusné na pohled, tož před tim stolem je daná z papundeklu taková zástěna, abi normálni neúchylni lidi na to buzněni nemosili kukať. 

Tož a nedávno si ty naše buzny mistni založili takovů speciálni vjec. Předstafte si, že si za šecki svoje společné uspory kupili od cigánů maringotku, dotáhli aš skoro k lesu, zabednili u ni okna, polepili to zvenči samimi sračkami barevnymi, samolepkami, hjezdičkami lesklimi, hnus na to pohledět. Tož a do teho svojeho mrdniku dycky šecki nalezó, zavřó sa a začnó v uplné tmě šici spolu prasečkařiť. Nido nikeho nevidi, tož rukami nohami tam buzna hledá buznu a jak ju najde, hned ju ojebe. Celá maryngotka sa natřásá svinsky, zdychání sa ozývá a ten smrat nechutný je citit pomalu až na náves, kurva!



S Verunó sme takhle minulý tyden večer seděli u piva a šprechtime a šecko probýráme a dostaneme sa k temu teplůšskému šmajchlkabinetu. A Veruna Kurva Milu, mně ti je na bliti z tej přectavi, viš, jak to tam ty chuje dělají jeden s druhym! A já Veru, ty opice vječně ožratá, mně je z teho takik na bliti! Mam chuťku visrať sa ten ten zákas a jict je tam do tej jejich maringotki zrušiť! A Veru Viš co? Neskaj tam zrovna maji mrdačku společensků, tož coabisme jim trochec zatopili a ukázali, že sů to uchylni chuje?

Tož gut! Bol to dobrí nápat! Plácli sme si a šli na to. Já zala doma flašu petroleja a sirki, Veruna násadu od lopaty a hr k maringotce.

To vite. Maringotka sa třásla jak duchotce co má parkynsona, halekání bolo veliké, prostě kentus, lidi zlatí! Veruna opatrně podložila násadó kliku u dveři, já to celé podlila petrolejem a frk! Plamen sa udělal masivni a maringotka bola v jednem ohni krásném! To vite, hnetkaj strašliví řef, buchot na dveřiska, rámuseni, určitě to šiski znate z televize! S Verunó sme sa smali, až sme z teho cvrlikali do spodniho prádla, kurva! Plameny boli  až k nebi pomalu! Tož a pak to ruplo, v maringotce sa udělala dira, a buzny ven, elasťáki na nich hořijó, a řvó jak debilové a utikaji k rybniku, abi sa uhasili.

S Verunó sme nakukli do tej hořici maringotky a kurva! Unitř normoš takové srački kovové, nejdřif su si mislala, že to sů nějaké sexuálni mašiny na kanálni seks, ale pak mi došlo, že si unitř ty debilni růžofki založili fitko! Samí posilovaci stroj, kurva, samá činka, žádná mrdaci mistnosť.

To je snad ještě vječi hnus než sa navzájem otrtkávať, kurva, zabékala su! Svijet sa a s nějakými teplůškými činkami pohibovať!

Řácki sme tam ten oheň rozhicovali, až to dočysta shořilo a druhý den pak už enem stačilo z popela vibrať šecko to železo a odvést do sbjerných surovin. Buzici teť nemaji do čeho pichnůť, na novů tělocvičnu nemaji love a mi mame v dědině konečně trochu teho klidu, lidi možů chodiť k lesisku zase bez strachu, že tam sptařijó nějaků teplů sodomu komoru, kurva!

1 komentář:

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!