pátek 3. května 2013

Jak sbaliť řádnů morafsků samycu



Ogárci mladí, neochmýření! Kurva! Rozhodla su sa, že vám napiču takoví malí heskí návot, jak zbaliť morafsků samycu té nejlepčejši jakosti, kurva, to znamená žádnů takovů tu štíhlů megeru beskos, kurva, co sa fort enem maluje jak ta štětka, ale řádnů bachyni minimálně stopadesátikilovů, co má dole mezi kytárami chlupů na pjet košťat, kurva! Ste totiž svinski neskušeni a to je na guvno! Nám robkám sa lýbí, když sme sváděné a ta inycijatýva de z rukó muža!


Tož tak. Nejduležitějši je nestydět sa, kurva, to si pametajte. Na robku nejlip zabýrá, gdyž sa viserete na nějaké takuvé ty řečički okolo a kytički a na večeřu, to je na guvno! Nejlepči je hnetkaj vytáhnót ruličku stováku, ukázat robce, co sa vám staví lofasa, kurva, řect, ty sa mi lýbiš, mam hodně lovů, bodeme suložit, a hodit ji mezi kozy ty love! Mi robky milujeme veliké love a lovaté ogáry s plnovůsem a velikym panděrem, to všecko sů totiš znaki lovatých lidi!



Eslik nemáte moc lovů, ale mate obrofského kokota, je tadyk aji druhá možnosť. V hospě, na tancovačce, kurva, prostě tam, gde bodete loviť, ogárci mladí, neskušení, si vihlidněte robku statnů, děte k ni a oslofte ju. Přectafte sa heski a řikněte, že ji cosik date, tak ať nastavi pazóru a zavře očiska. A jak to udělá, dajte ji do ruky svojeho stopořeného cukajíciho sa lofasa, co vipůšti slzički ščesti. Kurva! Eslik je to správná morafská robka, tak si enem mlsně piski oblizne a pode vás vikůřiť k záchotkum a na tom vikůřeni možete heski založiť fstach, kurva. Enem si ale nemislete, že vám na totok vistači nějaké malé perko, pod pjetadvacať čisel! To bi sa ta dotyčná mohla nasrať, vzect kokutka malého do ruki a urvať jo jako buřť z vjenca!



Tož ale co dělat, když nemáte ani love ani obrofské přirozeni? Tož to sicek nezbalýte ty nejlepči samyce, ale nezůfajte, něco sa aji pro vás nande, enem to nebode mnět stopadesáť kilo, ale enem něco kolem metráku, kozále pomenči a chlupů enem asi jako mate sami na těle. Tytok méně heské lochny si uvjedomuji, že nejsó žádná sláva, a tak ani ty nároki na ogári nemaji veliké.





Običejnsků robu kolem metráku živé váhi, kurva, zaujmete třeba šiškó tlačenki. Anik ju nemosíte kupovať, stači ukást v tesku. Zabalte ju do novynového papyru, donděte s tim k difce vašich snů a řikněte třeba Ahuj, bil bich rád, dybysme totok mohli spolu zožrať! A vybalte tu tlačenku a romantycko ju spolu žerte, robky miluji mastné žrádlo, zvlášť mesko z prasca! Při žrani si povidajte, seznamte sa a jak bode zožraté, řikněte třeba A teť bichom si mohli zamrdať! Eslik je ta robka rozumná, hnetkaj si s vama zamrdá. Šlupku z tlačenki přitem možete použiť jako šprcku. Vječina robek vám ho po takovém krásném žrasu minimálně vihoní mastó rukó! Láska skrátka procházá žalutkem!



Ty nejvjetši dyliny, co mají zakrnělý chuj, žádné love a bydli něde pod mostem, maji enem jednu možnosť jak si zamrdať. Eslik mezi ně patřite, opatřete si nějaků dřevěnů palicu nebo násadu od lopaty, kurva, a v noci čekajte před hospó, až povalý ožraté robky z chlastački dom. Vihlidněte si ropku vašich snů, nenápadně děte kní, kurva a zezadu vemte přes kešeň tó palicí! Pak ju ottáhněte za vlasi do křovi, plivněte na pičku nebo ryťku, podle teho, do jakého otvoru to máte radi, a heski robu ojebte. Ale mosite rychlo, aby sa nestihla probrať! Jak vipustite seminko, hnetkaj sa zoberte a utikajte do ryti!



Tož tak. Snat vám, ogárci neskušeni, tento návot heskí dopomože ke ščesti a nalezeni nějaké heské morafské prasnice, kurva!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!