neděle 5. května 2013

Jak si správně vybrať ogára, kurva

Milé robki! Minulí článek su vjenovala chlapcum neskušeným, tož abich bola svinski spravedlivá teta Miluna, tentok bode enem pro vás, co mate pičku a ceciky! Poradim vám, jak si správně vibrať ogára, bo to vobec neni jednoduchá vjec, jak si asik některé mislite, kurva! Vječina zvás by sa klidně nechala obalamutit nějakým degenem z Prahe a to je na guvno! Vememe to zgruntu.

Moja mama, co je uš osum let v lochu, kurva, bo zamordovala muža, mněla jednoduché mněřitko. Podle ni je nejlepči takoví ogár, co když si stáhne z kokota takovů tu kužičku, tak mu z ni vileti masařka a udělá sa takoví smrad, že vás to prašti jako palica mezi oči. Je holt gurmán, ta moje mama chlupatá dvómetráková! Neskaj bi sa řeklo přirodni dífka. Tvrdi, že řácký ogár má smrdět svinski, bo je to samec a samci smrdi! Jak na sebe ogár špóchl nějaků to kolíncků, tož ho hnetkaj zala přes kešeň plaňkó z plota!

Ono je to ale složitějši. Možete mnět doma samca, co vypůští kvalitni pyžma, ale je to socka veliká, co vás nezaopatři, love nenarobi, žradlo nedonese a to je na guvno! Holki! Pametajte si, že nejduležitějši je, abi bol ogár lovatý a neškudlil na vás! Je jedno, jak ty penize bere, hlavně dyž vám jich hodně davá a nemá u teho žádné řeči! Ať si třeba pase pjet kuref u silnice, nebo prodává děti ukrajincum, je to jedno, kurva.



Neni ale vobec snadné lovatého ogára poznať! Vemte si třeba šantusa, co najde f kontiku staré kvadro. Natahne to na seba a hnetkaj je z něho ten milionář, kurva! Pak sa kolem vás toči, přirozeni stopořené ukazuje, řiká, jak je lovatý, že sa mu libite, ženiť bi sa s vámi scel, vy ste z teho svinski hotové a zamrdáte si s nim. Prsk, kurva! S šantusem, co žere otpatki z popelnice. Ten sa pak na vás visere a je spokojený, že sa visemenil do správné hanácké robky.

Na ošaceni skrátka nekukajte. Dávajte spiš pozor, eslik má ogár automobyl, kurva. Jak to má aspoň bavoráka z roku devadesát tři, děte do teho, to je správný lovatý ogár, co vás zaopatři! Enem bacha na cajzle! Každý cajzl má sicek automobyl, love, ale jinak to stoji uplně na guvno. Péro malé, semeno žádné, mije sa to dvakráť tydně! Cajzle sů teplůši, holki, enem o tom nevjedijó!

Cajzla snadno poznáte podle módy a móresů. Nosi to šusťákofku, na kešeni to má kšiltofku, volkmena fort poslůchá a každému řiká Teto a strécu. Jak něco takuvého opatřite, hnetkaj to zabite! Tadyk na Moravěnce sů cajzle škodná, pamatuje si to, robki!



Tož teť uš vite, jak najict správného ogára. Asik si řikáte Tož gut, mam sa dobře, mam lovatého chalana, kurva, ale co když má ten chalan malé péro, kurva, tož co pak? Holki! na to sa viserte! Když mate love, mate šecko. Najděte si prciřa s obrofskim kokotem někde v sůsedni dědině a tam jezdite na mrd, kurva. Starému dycky enem řekněte Debile, daj mi love, du na kosmetyku! On dá a vy si zandete misto na kosmetyku k temu vašemu prciřovi a zajebete si do sytosti. Tak sa to dělá, je to svinski moderni. Chujovi svému ale žádnů amantku nedovolte! Zbitečně bi do ni cpal vaše love! Tomu rači cvakněte kokota aji s kulemi nuškami na živí plot!

Tož tak. Zprasila su vám návot, podle kterého když sa bodete řidit, bodete mnět spokojený život plný penisků a penizků! Robki! mam vás rada!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!