sobota 4. května 2013

Jak měla tchyňa tu tasevnicu


Bol takoví svinsky krásný den, sluničko svitilo, muchy poletovali a lozili mi pot tílko, po bradafkách sa producírovali a tak krásně lochtali, že su ty moje dudliky mněla stopořené jak dva mladé čuráčki.
Cosik su zrovna prasčila v kuchini, uš anik nevim co, ale to mate jedno, kurva. Tchyňa bola teho dna jakásik neklidná. Fort sa tam u sebe v tem svém smrdutém kamrliku svijala jak hladové potsvinče, rušilo mně to svinsky, chvilu su to snášela, ale pak su sa nasrala, naburácala tam a Pocem sviňo, račik tě zajistim, abis mi nesprcala z postele na tu podlagu jako a nepřerazila si kitáru, viš? To bi mi tě mohla skonfiskovať sociálka a nebili bi dáfki!

Tchyňa odevřila tu svoju bezzubů mordu a scela cosik zašprechtit, na to su ovšem neměla náladu, kurva, tož su richlo vitahla z kapsiska u tepláčisek žerikůf tenisák oslintany a nandala ho tej našej bestii do mordy! Pak su si ju hodila na hrb, donesla do kuchině, posadila na jeji dětsků židličku a přikurtovala švihadlem, abi zvostala v klidu. F klidu su zasik začala prasečit a prasečim a prasečim a najednó sviňa hrozivo zabékala až su sa lekla a cvrkla si z teho leknuti do gatěk! Otočila su sa a vidim, kurva, jak tchyni cosik leze z teho jejiho věkovitého sraciho lochu jako! Bolo to býlé, dluhé, krůtilo sa to jako jakásik obři žižala a rozhližalo po kuchyni, co bi to zožralo. Lidi, takovů prapodivnost su eště nidy neviděla!

Nechala su prasečeni a pomalu sa bližila k temu čertovu lejnu živému, že ho čopnu a zakrutim mu krčiskem! Uš su mněla pazóru skorem u teho, ale najednó frk! Ponrava býlá zmizala znovu ve svini, jako dyby ji tam nědo zezadu zatahnul! To mě dosralo. Hajzle jeden, já tě zrasim,sa mi zdá, zabékala su Tchyni do rycóru, aš sa šicki grncóle zachveli jako gule na vánočnim stromečku, kurva! Odevřila su okno a Veru, sůsedečko moje, si doma? A veru z dálki Su tu, zrovinka mam teho kunčafta, ale klidně šprechti! A já Veru hele, našej svini cosik leze z rycóru, je to dlůhé, bílé a svinsky richlé! A Veru Kurva Milu, to má tu tasevnicu, řitniho červika, viš, to sa mosi dostať ven, uvař tej plesnivej stařešině nějaké domáci projimadlo a je to, kurva! Tož su sa do teho dala. Čopla su škopek, dala na kamna a začala su tam šicko, o čem su jeděla, že je po tem veliké srani! Sádlo, máslo, starí kečup, hořčica zamřelá, vijetý olej, půl lahve burčáku, rtuť z teplomněra, dvaceť vajglů, co zvostali v cukřence po poslední Verunino návštěvě, kurva, pak su to šicko promíchala řádně, podusila ve vlastní šťávě a dyž to bolo hotové, dala su to do misky, vindala tchyni z mordy tenysák a Sviňo, sniš tento kentus dobrovolně, nebo mam dojit do garáže pro trychtyř, kurva? Znate ale našu tchyňu! Sotva mněla hubu volnó, začala hulákať o pomoc a Kde ste gdo, kde ste gdo, Miluna mně sce zabiť, pomoc, pomoc! Tož su vrátila ucpáfku spátky, došla do garáže pro trychtyř a s nim su šecko to sraci svinstvo do Tchyně dostala!

Lidi zlati. Baba si ponejprf dvakrát mohutně grcla, pak ji zarachotilo v panděru a začala apokalipsa! Srački ji z ryti vyletovali jako bombi z letadla při bombardovani drážďan, kurva, normoš su nestačila pod tu jeji smrdutů sicnu nastavovať nádobi! Za chvilu bolo nasrato ve všech našich belikách, kropicách, v uhláku, hrncách,dokonce aji ve váze z lahve od bechera, v sinátorovo školni tašce a ve starého kabele s vercajkem, kurva! Ale ta sviňa tasevnica fort nide, vubec sa ji nescelo ven! A tchyna pořát srala a srala a já uš to nemněla kam davať jako, tož su ju aji s židló nandala do okna a ona srala rovnó ven na muškáty!

Dyž bolo dosrato, šecki ty guvna tekutá su proštudovala, rozhnipala párátkem, ale přectafte si, tasevnice nide! Veru, kurva, zabékala su, tchyňa visrala snad šicko, co za život zožrala, ale červ nide! A veru Milu, ty dojnico nadrbaná, kamarátko moje nejlepči, mosiš ju teť propláchnót vodó, neboj sa, to zabere! Tož jo, kurva. Čopla su zahradni hadicu, nandala ji svini do tlami a pustila vodu. Tchyni sa nejdřif vodó nafókl bauch a pak prsk, z ryti ji začala tryskať hotová nyjagára! Tchyňa celá rudá, očadla pólila jako krava, dyž ji veterinář strči do rycochu pazóru aš po loket jako!

Tož a za chvilu to bolo, lidi! Fik, šmik, tasevnica poloutopená viletěla ven, krůtila sa jak uhoř, dyž sa dostane na mnělčinu, tož su ju čopla za ocasisko, dala ji přes kešeň nohó od stola a Tchyňo, to si ráda, že su ti pomohla krásně, viť? A tchyňa cosik zachrochtala, vipustila ze sicny posledni škopek vody a šla do limbu. Naburácala su ju spátky do jejiho mrdniku, poklidila a pak kůkám a co s tou tasevnicou dlůhou? Mněla několik metrůf, kurva! Teho sa mosilo využiť! Šla su na dvur, naprcala do zemně dje bydla a tu tasevnicu su mezi ně natahla a kurva! Vješák na prádlo jak vyšitý! Tož teť na to krásně vješim ty svoje gaťki pocrkané, dyž přindu z hospi, a Veru mi tu vifikundaci kvalitni svinsky závidi, ale vite jak to je. Gdo závidi, je debil!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!