úterý 25. června 2013

Jezeďáci maji smisl pro humor, kurva!

Tož lidi, kurva! Mi jezeďáci mame radi legracu! Šici si mislijó, že mi mame fkešenich enem ty vidle hnojni, zetory, vemena a siláš, kurva, ale tak to vobec neni! Fort vimišlíme šelijaké ftipné věci a nápady, jak si z někeho zrobiť dobrí den, kurva. Napřiklat mi ropki z kravina Horeckého si každý den vibereme jednu z nás a z tej si pak děláme legracu. Akurát je zláštní, že si dycky vibereme tu nejmenči a neslabši, co sa nedovede moc bránit!






Nejhubenějši a nejmenči robka na šichtě je fsůčasnosti stará Kolohnátová, kurva. Vipadá trochu jako naša tchyňa, ale je asik o osumdesáť járů mlatči nebo co a má na sobě vic sádla. Takik je svinski pružná a dyž ji dáte pjesti do čuchometru, je do pár fteřin zasik na kytárách.

Tož a tutok robku si svinski dobýráme. Třeba sa doji, každá pjekně u svoji dojnice a beliku, tož a najednó sa Maruš Janóchová zvedne a Jáj robky, mosim sa jit urgentně visrať a de jakobi ven a jak je u piče Kolohnátové, tož frk! kopne ji do beliku a šecko mlečko nadojené vileje. A Kolohnátová, bo je krpec a nemá sílu žádnů, nemože ničehoš nic udělat, enem hubu křiví a nenávistivo čuči!

Jindy o poledni pauze šecki sedime na lavici před senikem a žereme svačiny a najednó Marcela přinde a Kolohnátová, kurva, máš u vrátnice Starého svojeho, nějakí pruser sa prý u vás doma stal, nědo zhebl! A Kolohnátová zaječi svinski, svačinu nechá na lavici a bjéži k vrátnici s nářkem velikím, tož a tam guvno, to vite. Mi ostatni robky sa mezitim porubeme o tu svačinu a ta, která vihraje, ju može zožrat. Dycky vihrávám já, enem nědy, dyž scu okázat, jak su dobrosrdečná, tak sa tej bitki neúčastnim a enem je povzbuzuji békáním. Dyž pak připetá nasratá Kolohnátnice spátky, kurva, zjisti, že svačina je fpiči, ale zasik nic neřikne a de sa račik nažrat trochu ertepli vařených, co tam só nachystané pro prasce.



Dalši veliká legrace je s Kolohnátovó při kydání hnoja. Robky kydaji na vůs hnuj zpod dojnic a šecki kukají až nebode Kolohnátnice čučet a frk! Pjekně plné vydle hnoje se ji hodí na záda. A Kolohnátová sa vstyči a zasiči podrážděně a mi šecki robki děláme že nevime, co sa schrulo. A jak začne zasik kydať, některá z nás znova frk! Dalši náloš hnoja přimo na řbet! Tož a taktok to pokračuje, aš je piča stará celá hnědá od mrvi jako!

Vite, ogárci a robki, přeceda to nemá moc rát, takovétok dobíráni, řiká temu šikana v zamněstnáni a dycky, dyž sa ta nejslabči osoba zhrůtí a mosi ji odvest do blázinca, tož nám misto ni daji nějaků svinski silnů, ze které si nemožeme dělat jezeďáckí humor, tož mosime vibrať nějaků novů objeť, druhů nejslabči robku a šecko to jede nanovo. Su ráda, že su ta nejmasivnějši a nejsilnějši samyca ze fšech, bo vim, že mně nido šikanovať v zamněstnáni nidy nebode jako!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!