pátek 14. června 2013

Adydasky

Sinátor, to vite, ten nerad chodi s maminkó do města. Su na něho přisná, bo bez přisnosti to nende! Jak vidi, že sa richtuji do svátečniho ošaceni, hnetkaj sa hledi schovať, abich ho náhodó nevzala sebó. Jak ho totiž vemu sebó, tož to neni žádná taková procháska na parádu, ale mosi hajzl jeden dělat co mama řikne! Třeba deme kolem kontiku na sklo a já řiknu hajzle jeden do tanku ftank, on tam mosi vlezt a střepi prohrabávat a flaški, co bi šli eště viměnit za love hledať, kurva. Nebo nandeme kus traverzi, za kterů davaji ve sbjeru veliké penisky, tož to mosi naložit na hrb a jict s tim z Olomuce až do Horky. Je to hajzl leniví! Bil bi raději, kdyby těch padesát kylo mamička jeho hodná tarabila, vidim mu to na očich! Zmrd!




Tož ale vite jak! Já su roba spravedlivá! Dobře odvedenů prácu darmožrůtovu dokážu odměnit náležitě. Mosim vam řect, jak to bolo minule.

Vijeli sme si spolu do Olomuca s várnici, vite, objevila su na dolnim náměsti takoví pajzl, kurva a tam na dvoře maji prasca. Tož a dyž host bohatý nechá nedožerki na taliři, tož kuchař to fkuchyni schrábne pazóró do takuvého otvoru v zemi a ty nedožerki tečó speciálni trubici k temu praseti do koryta. Já su vimislala, že sinátor sa do teho dvorku vláme, dá pod trubicu várnicu a nabere tolik žrádla, co to pude, abich nemosila nějakí ten pátek vařiť, kurva!

To je jasné! Hajzl sa na posledni chvili, když sme stáli před pajzlem, vimluval a Maminko, to přeci nende, co když mně někdo uvidi, takuvá ostuda! Zrasila su ho, nacpala do diri pod vratama, hodila za nim várnicu a sráč chital tekuté srački z kuchyně do ni a za dvacet minut bola várnice plná.

No vidiš, že to de, otroku poslušný, dala su hajzlovi mazácků pochvalu, naložili sme várnicu se žrádlem na tragač a jeli s tim dom. Tož a jak sme jeli, začala su si s tim mim nepovedeným hovňóskem povidať.

Neskaj si sa viznamenal, řikla su. Jednó z tebe možná přecik jenom něco bode, napřiklat pomocnik hovnocucářa nebo podavač na stavbě!

A darmožrůt Děkuji maminko, su rád, že mam z tvého pohledu šancu najit svoje uplatněni na trhu práce.

Já ho ale znám, sráča! Totok řikl, bo se se mnó nescel hadať. Přectafte si, že si tajně misli, že z něho bode jakísik progrumátor, kurva, že sa bode hrabať fčopitačích a válet šunki! Na plnů tlamu mi to ale neřikne,  nedávniko to povidal paprikovi, já to slišila přes zeď, kurva. Hnetkaj su mu ju přišila.

Dobitku jeden neupřimný, zabékala su. Ale pak su si spomněla, jak neskaj krásně otročil, tož su sa rozhudla, že ho jakosik odměnim. Položila su mu pazóry na ramena a Ty muj malí hodný hovne. Neskaj ti udělám radosť veliků. Řikni, co bis potřál a maminka to opstará.



A sinátor Maminko, viš, já už delši dobu potřám nové boty, kukni. Ukázal mi šuty svoje, co su kdysi kupila od šantusů, a ty boty boli uplně dojebané, podrášku to mnělo ochozenů, že bola jak papir tenká, kanički na koncich rozmrcasené a celé to smrdělo jako Veruně s drški po orálnim sexu s cigánem.

Tož seženeme nové, tytok staré přešiju a budó z teho roubíky pro tchyňu, kurva. A valili sme ulici podél opchodů a do víkladních skřini čučime a lidi zlati, proboha! Takové plátěnki običejnské a dvanácť stovek, kurva! To snad ani neni možné! A vedle holiny kožené a tři tisice! To si može dovoliť snad enem nějakí klaus  nebo havel, kurva, co má viplatu dvacet tisic mněsičně! To vite, hajzlovi darmožrůtovi očiska svitila, jak ty drahů obuf viděl, ale mněl smolika.

Nakunec sme došli aš k jetnamské tržnici, kurva, a tam jako na potvoru viprodej! Cedula tam stala a na ní napísáno "Veliká akca adydaska bota zamálo!" A jetnamec tam seděl starý u hromady adydasek a ty adydaski boli každá enem za dvaceť korun.

A já darmožrute, vidiš to? Čupr gut kvalita, boty za pakatel bodeš mnět! Tož si richlo viber, kupime. Tož a sinátor sa zul a začal sa přehrabovať v tej hrumadě a boty zkušat a chvilu to dělal a najednó Ale maminko, ty boty sů šecki levé.

Si debil, zabékala su. To nevadi, ber dje levé, natahni, mama zacáluje a fertig, de sa dom. Tož a nohó od stla su mu pohrozila, tož to natáhl, ale guvno mu to šlo, tož su mu mosila pomocť. Levá fajfka šla poměrně dobře, ale druhá jejeje, to bolo blbé! Hajzl řval a prosil, ať přestanu, ale já bola neoblomná, rvala su pravů fajfku do levé boty ze fšech sil. To vite, když to bolo tak levné jako, tož su robila, co su mohla, kurva. Ale nešlo to.

Tož a ten jetnamec, jak tam seděl a celů dobu na nás kukal, najednó fstal a Pani, já pomohla, naklepala noha  kladifko, kost popraskala, noha mněká, vlezla do bota! A vitáhl palicu a že zrasi kytáru sinátorovo. Toý su darmožrůta chytla, držela ho a Teť to bode mirně bolet, ale uvidiš, jaké bodeš mit krásné šůty, kurva! Jetnamec sa rospřáhl a uš uš že jebne, ale sinátor najednó vivinul silu neuvěřitelnů, jak sa bál, vismiknul sa mi, richlo adydasku jednu sundal a petal richlo naboso pryč!



Hajzle jeden, hrozila su mu. Dala su jetnamcovi přes dršku, šeho nechala, aji na tu našu lódnu se zbitkami sa visrala, nechala to tam temu jetnamcovi podviživenému, a bježela za darmožrůtem. Ale nesla su v pazórách ty smrduté staré boty a jak su si nemohal držet cecki, tož mně ty moje dudy veliké mlátili do ksichtu! Tož su boty hodila do nejbliši popelnice, cecki čopla a richlo za hajzlem a békala su na něj nadáfki, že sa lidi otáčali a fotili nás.

Dobjehla su ho u Kostela červeného a zrasila svinski, řval a prosil o slitováni, ale trestať je třeba jako! Virvala su mu pjet hrsti pačesů, do zduchu za slipi zvedla, že sa mu zařizli do ryti jak mesr a jako gut, no ne? Pak su ho vipustila a valila ke Kudějovi na pyvo, ale nesceli mně tam pustit, bo su smrděla.

Tož tak. Nevděk světem vládne. Mama može snést svému hovnu to nejlepči a hovno to stejně nakunec odmitne. Robky! Viserte sa na děti a pořiťte si račik čubu. Dyž ju bodete rok kvalitně krmit, naroste vám, špekem sa obalí a bode veliká zabyjačka, kurva!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!