čtvrtek 20. června 2013

Tepličko Veliké!

Jáj lidi, ten nástup leta je svinskí, kurva! Takuvé tepličko je moc aji na odolnů tetu Milunu. Jen si to vezměte, kurva! Vindu ven z baráčiska na dvur a tam prásk jako, dusno uhodi, hnetkaj sa potit začnu šade, na čele, fpotpaždi, mezi cekami, na stehniskách a je to tak velyké poceničko, že sa ty potůčki slévají do sebe a dole je z teho takoví velikí průd, že to vipadá, že permanentlich čurám, robki!






Tekutiny mosim samořejmě doplňovať spátky, tož šeráčki vichlazené glgám, vite, ve studni je mám ponořené na čpagátu fsiťofce a jako gut, no ne? Akuráte su z teho přijmu alkeholu fort nachmelená a agresivni, jak ke mně nědo přinde, hnetkaj nohu od stola vitasim a zrasim mu vizáš, že zubi létají viražené, kurva!

Tož a fčera to bolo krytycké, starému su čuchometr přerazyla, sinátorovi  udělala dje bůle, vite, na každé straně kešeně jednu, vipadal s tim jako jakísik dementni čerchmant, kurva! Kůkala su na ně, jak tam dobité ležijó a ftom mě napadlo, že to takchle dál nende, že to moje památečné nožisko od stolu nemožu takchle svinski namáhať, kurva, že sa to horko mosi viřešiť jakosik jinak!

A bo su roba igelitentni a navýc s masivnimi ceckami, kurva, vimislala su, že pojedeme celá famylija k řece! Šici plafki na sebe a jede sa kupat, hajzlici moji! Zabékala su! Tož a šici poslechli, to vite, co bi neposlechli!  Měli radosť! Sinátor si natáhl svoje gaťki plavaci ušité ze tři starých šprcek, starý navlekl vojenské trencle po fotrovi, pak ti dva natáhli svini tchyni do takového staromódniho plavaciho obleku sprvni republyky, kurva a fertig. Samo aji Žerika sme přybalyly, abi sa schladil. Pak su dje siťofki s pivem zala, šeco su to nahnala do trabantu a jely sme k řece Moravěnce na kupačku.

Jaxme ale jeli, tož su najednó fautě zasik dostala svinsků žižu. Bolo to zrovna na náfsy u hospi, tož su řikla Počkejte, chaso, dondu sa enem napiť k Vencovi, hnetkaj bodu spátky! Zaparkovala su, vilezla ven, zamkla  kraksnu, abi holota neutekla, a valim do hospi, kurva a tam ogáři mně vitaji svinski a Milu, to je dobře že seš tadyk, poť zachlastáme svinski! A uš to jelo, pivosny mi nosili, panáčki, spivali sme, no lidi, uplně su zapomněla na ty dobitki venku, zvostala su ftem pajzlu sedět snad dje hodiny. Pak su sa vivalila ven a jéžišmaria, unitř fautě to ležilo viscíplé, spocené jak sviňa, sotva su odevřila, šecko to vistřelilo ven a žizni to šilelo, travu žralo a starý Ježišmaria Mamo, gdes bola, mi tadyk boli zavřeté takovů dobu, ježišimaria, to bol hic, to si nedovedeš přectaviť! Mamu málem trefilo!



A já Nono, snad sa nic moc nestalo, aspoň ste si prohřály kosti heski, počkaj, jak bodete v fprosinci spominať na tu krásu! Pak su je napráskala spátky do auta a odjely sme k tej řece, tam su dobitki vypustila ven a začalo veliké čochtando!

Sinátor jako žaba ploval sem a tam, ftěch svích plavečkách vipadal jako pičus, kurva! Starý vihrabal v rošti takovů polystyrenovů desku, lehnul na to a hnipal na tem a voda ho nosila. Tchyňu su ponořila do vody po krk a zatižila žumrem masivnim, aby ji vlny neodnesli, tož a žerik ten sa enem tak ovlchčil, pak našel scíplů ribu a začal svačit. Já su dustojně jako pani královna sestůpila do tej přirodni lázně a začala su sa krásně chladit, kurva.

A jak tam takhle heski plováme, tož najednó, lidi zlati, sinátor Au Au Maminko, to páli, co to je, co to je? Tchyňa začala békat, ze fšech sil odvalila žumr a drala sa, smrtka jedna kostnatá, po blátivém břehu ven! Starý sa takik ksichtil a mamo, ta voda začala jakosik divně smrdět!

Tož na to kůkám a jejenže to smrdilo, kurva, aji to tak divně bublinkovalo. Navic, jak su kukala, rybi břichem nahoru najednó šude plovaly. Tož su zavelila Zvody ven! Šici sme vilezli a boli sme divně zesvětlali, vobec su nevjeděla, co to je. A bádáme nat tim a najednó hasiči a Lidi, proboha, to nevite, že ta voda je nebespečná? V litovli z pivovaru tekl louch do Moravy, bolo to vrozhlase!

A já, mi nemáme rádyjo. Nalezli sme do trabantu a jeli dom. Já bola spokojená, mam tak tlustů kužu, že su nic necitila, ale ty ostatni podviživenci sů rudí, maji virášků strašlivů, jejejejeje! Ale patři jim to, pambiček je potrestal za to, že mi dělaji veliké starosti a tak je mosim v jednom kude rubať!




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!