sobota 8. června 2013

Jak bola svině v jednom plameni, kurva!

Tož lidi, kurva! Bola su v hospě, šeráčki lahodné glgala, grclala a scala do beliku pod sebó, a řeč přišla na cigánsků chitrosť. To vite, cigáni sů machři veliké! Umi šelijaké užitečné figle. Třeba stáhnůť ze slůpu eletrického drat, odmontovať okapi mněděné, abi si nido nefšimnul, z dvanáctileté cácorki virobit kurvu, co vipadá na třicet a kvalitně ji pak prodať Ukrajincum a spóstu dalšich dobrích vjeci, kurva. Tož a jak sme to tam s ogárami a robami řešili, tož hospockí Venca přišel a Lidi, čučte, totok su sa naučil od jedneho cigána na vojně! A vitáhl škatulku sirek, udělal takoví grif, cvrnknul, sirka hořici viletěla a celů mistnosť přeletěla a zapichla sa do fůsisek jedneho mistniho degeneráta.






Kurva, to bolo čupr gut! Venco dobrí, nauč mně to! zahlaholila su. A Venca zal škatulku sirek a šli sme na hajzliki to trénovať a střileli do pizoáru a bolo to čupr gut! Za chvilu su to umněla.

Když su sa pak ožratá vivalila z hospi s ceckami obnaženými a zamiřila domu, cestó su sa eště stavila u trafiki mistni, pjesti virazila fabku ve dveřich a nabrala si sirki do zásobi. Bolo už svinski pozdě, tož su sa rozhodla, že prezentáciju uskutečnim až zitra.

Ráno su fstala jako prvni, sedla su si ke kamnum se sirkami a čekala, jak budó darmožrůti chodit na snidaňu.  Prvni sa přisral starý. Kuknul na mně a Mamo, cožesi tak brzo zhuru jako? A já na nic nečekal a cvrnk, sirku hořici mu poslala přimo do rosparku u trenyrek. To bolo řevu, lidi zlati, to vite! Starý je citlifka jak sviňa! Chitil sa za kuliska a tancoval po sjetnici jako uplný debil.

To probudilo a přivedlo dolu sinátora. Fkročil co cimri a Tatinku, tatinku, co sa stalo, proboha! A já na nic nečekala a cvrnk, střelila su sirku po něm a do páča! A sinátor Jejejeje, maminko, moje vlasi, já si je pjestuji kvuli robkám, jejeje! A plácal sa po kešeni, ale bolo už stejně pozdě, během chvile mu tam takuvé veliké kolo vihořilo, vipadal jako mnich s tonzuró, kurva!



A já Teď sa na tebe šecki holki viseró, viť? A to je dobře, aspoň žádnů z nich neoplodniš a nebudó z teho ty problémi.

Zbivalo eště tchyni předvést, co nového su sa naučila. Ale tchyňa, to vite, sviňa jedna, ta celí den enem leži v pelóchu a guvno dělá, bo je simulantka celé chromá a dojebaná! Tož su za ni došla do cimri a Bestie, kukaj, co umim jako! A cvrnkla su sirku po ni, enemže lidi, ta kráva pitomá, temu nebodete vjeřit, ona si zrovinka v tej chvili lila na panděro svaštělé a cecki vitahané francofku! To vite! Hnetkaj ta blaflo a sviňa Jejejeje a blekotala nesrozumitelně, ona jak si nenasadi zubi umnělé, je jí prt rozumnět.

Tož ale přectafte si! Sviňu ten oheň najednó uplně vikuriroval! Jak má obje kytáry na guvno, vistřelila z pelóchu jak kamzik v řiji a hořici bježela do svjetnice a tam pobihala jako splašená piča sem a tam, kurva!  A starý Ježišimaria maminko moja, stuj, stuj, mosime tě uhasiť! A nabral se zásobniho sudu vodu a scel to na ni vilit, ale já bola richlejši a stačila su zabránit hrozné katastrofě!

Přišila su mu pecku na solar a Sráči! Vodu lict v kuchyni na zem, si mongoloid! Viš jak bi sa to mosila složitě uklizat?  A čopla su tchyňu, ze které sa kuřilo jako z vifuku od kamijónu, kurva, a vimanévrovala su ji na dvur k pumpě! Tam su ji hodila na zem, vikasala si rukávy, čopla belik a začala ji s tim belikem rubať, abich ten požár velikí uhasila! Ale bolo to prt platné, plameny sa nezmenčovali.

Pak su si spomněla ze školi, že na plameny je nejlepči, dyž neni vzduch, kurva. Tož su zala svini tchyni pot krčiskem a začala ju svinski škrtit, až bola celé fialová, oči ji z důlků lezli strašidelně, no a kůkám, bolo to čim dál lepči, oheň sa zmenčoval a za chvilu bol ftahu uplně.

Sinátor a starí k nám přiběhli a brečeli štěstim, že su jim tu starů vikopáfku zachránila od uhořeni. Zali ji, sundali z nity ohořené svrški sčernalé, natřeli ji jakímsik sráčem z apatyky a donesli spátky do teho jejiho smrdutého hnizda, kurva!

Tož tak, ogárci a robky! Vidite to! Ono to člojeku možná nepřinde, ale francofka je svinski nebespečná vjec, kurva! Natirate sa tim a hodný kamarád, nic netušici, vám z legrace škrtne sirkó u ryti a prásk ho! Ste v jednom plameni! Tož tu sračku račik vipite, to mate leči, než sa s tim mazať jak buzerant dětskym olejičkem jako!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!