pondělí 15. července 2013

Abi rodina nemněla hlad

Tož robky. Zasik vám mosim sprostřetkovať pár svých zkušenosti, to sa totiž od zkušené samyce hanácké čeká, kurva! Neskaj bich s vámi ráda probrala jedno tema a to je vařeni pro velkí počet lidi.

Určitě to znate. Podsvinče, starý, tchyňa, kurva, spůsta hladových krků, pro to dyž scete vivařovať, tož je to svinská otrava! Jak to nenakrmite, hnetkaj to začne békať svinski, to je k nevydrženi. A vařit kurva ráno snidaňu, fpoledne objet a večer večeřu? Kurva! To je na guvno! Já su to ale naščesti vikómala svinski a mam  pro vás návot, kurva, jak to doma zrychtovať, abyste sa nemosili srat s vařenim, kurva!





Skrátka a dobře, robky mylé, eslik to scete viřešiť, pořiťte veliký železný sud, kurva, a v tem sudu jednó za tyden navařte hromadu žrádlo a to žrádlo pak davejte zožrat vašim sráčum pomalu, vite, každý den trochu.

Pořidila su sut, na dvořisku udělala z cihel takoví potstavec, sut na to mrdla, ohnisko pot tím zprasila začala vařiť. Nejduležitějši je voda, bo bez tej guvno uvařite. Tož su tam dala čtyřy konve dešťové vody, osolila to posypovó solí, bo ta je svinsky levná a pak tam začala srat šelijaké dobré vjeci. Staré brambory pro svině v chlifku, to vite, nelůpala su to, pod šlupkó je nejvic vitaminů jako! Chleba suchí pro kraliki, to je dobré na zahuštěni, pak su tam dala něco zeleného, natě od petržele, co sa váleli před jednotó, dál kosti, co žerik nechal nedožraté, tož a michala su to svinski nohó od stola a najednó sinátor a Maminko, co to virábiš? Ty vařiš neskaj čunikovi něco lepčiho?



A já To viš, ty debilku, že vařim čunikovi něco lepčiho, to sa bodeš divit! Tož hajzl malí zapadl do baráčiska, já to eště chvilu prasila, pak nabrala trochec tej srački do beliku a šla s tim do baráčiska a rodino, žrádlo veliké, objet! A šeci sa hnetkaj přisrali na žrádlo a starý Mamo, to mam hlat, to mam hlat, tož rychlo serviruj!

Tož su jim přimo z beliku nalila do misek tu strašnů sračku a Žerte, smradi, dobrota veliká! Totok teď bodeme jest sedum dni fkuse, navařila su celý sud, abych si ušetřila prácu!

A oni na to čučeji a sinátor špinavů bramboru lžici obraci a nesce se mu žrat, mosila su nohó od stola šecki pobídnůť, abi heski žraly. Tož začaly hltat, srkat svinsky a zachutnalo jim to! To vite, já to, co sama navařim, nidy nežeru. Vitáhla su si ze spiže šišku tlačenki, pokrájala a žrala a oni na mně kukali, mněli na to moje mesko chuťku, ale svině jedny! To bich jim nedala, maso je enem pro Milunu!

Totok krmeni su dávala těm mim svinim celí týden jako. To vite, nekoštovalo jim to, ale ony dobré zdravé vjeci nikomu moc nekoštuji, to určitě takik znáte, ogárci a ropki!

Když uplynul tyden, žrádla bylo v sudu eště tak polovina. Tož na to kukám a pliseň sa na tom už dělala, lechce to smrdělo, ale bola škoda to vilít. Tož su enem stáhla z hladiny ten plesniví koláč, hodila ho slepicum, dolila sut vrchovatě vodó, osolila a zasik pot tim rozdělala oheň. Tož a vařim to a je to jakésik řitké, tož přemišlám, čim to nastaviť, abi holomci nemleli pantem, že je to čpatné. A napadla mě čupr gut vjec, to vite, došla su do garáže, tam je pitel s pilinami, nabrala su jich lopatu a jebla to do sudu, bolo to jako dybych tam nasrala těstoviny nějaké drahé steska, akurát to bilo zadarmo!



Tož a když přišel objet, nalila su do talířů sračku, kadému řácků dáfku, abi si nemohl stěžovat jako a Žerte mongoloidi, nesmaj je to lepči receptura! Tož a dementi žrali a tvářili sa u teho jako piče, piliny sa blbě polikají, to vite! Naščesti sa mně ale svinski bojeji, tož drželi tlami a nido neprotestoval. Akurát tchyňa sa pak začala dáviť, skácela sa na zem, tož su ji mordu mosila odevřiť a kukám tam a uvnitř fkrku řebik masivni, vite, asik bol ftěch pilinách! Vitáhla su ho a Pičo blbá, ty takik spolkneš kdeco, viť?

Tož tak, lidi zlati. Takhle vařiť je svinski zábavné a jednoduché. Uvařte svoji familii takik sračku na celí týden, pilinami nebo piskem to nastafte, ušetřite tak a za ty love ušetřené si možete kupit nějaké kvalitni žrádlo v hospě, třeba hemenex, kurva!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!