čtvrtek 1. srpna 2013

Piče v lese, kurva!

V létě sa mosi chodit na hůby, to určitě sami vite, ogárci a robky! Hůby sů kvalitni potravinové srački a když si na ně zandete do lesiska, tož to máte zadarmiko a to je svinski krásné, přecik! Všechno, co je zadarmiko, je krásné, kurva!

Tadyk v Horce nad Moravó je to ale napiču. Lesy skorem žádné a kdyšuš, tak malé, a hůby šecki poscaté od bezdomofců a lesni zvjeře, kurva. Když tedyk sceme s familijí viject v létě na hůby, mosime trochec dál, kurva, nejlip smněrem na Mohelnicu, na kupec Mohelničák a dozadu heski na Mírof, tam sů lesiska svinski hluboká, tmavá, hup a zdivočelích úchiláků plná, kurva!





Naposledy su bola na hůbách předefřirem. Fsatala su svinski brzo, abi tom mnělo smisl a šla budit familiju. To vite, ti moji sráči! Na ně sa mosí zhurta, abi fstali! Zala su zapalovač a pjekně každému nažhavila plamenem nechtisko u palečiska, to bolo řevu a poskakováni! Nejlepči koncentráčnickí budiček jako!

Sráči, jedeme na hůby, zahromovala su na na ně! Anik nesnidajte, v lese sa nažerete lesních plodů a nachlastáte z potoka, kurva, teť žádné zdržováni!  A šla su sa urichleně nachistať! Nzula su si hnojni gumáky, oblekla tepláki, bombra, za gumu u tepláků strčila nožisko od stola, do kapes flaši tuzemáku strčila a fertig! Pak su familiju nahnala do trabanta, na střechu hodila necki na náš úlovek, sinátorovi, co seděl na přednim sedadle dala držat basu s litovelami, kurva, nasedla a jelo sa!

Hnetkaj na dálnici su dostala chuť na alkehol!

Daj mi flašu, sráči! Zahromovala su na sinátora.

Tož debilek vitách jednoho litovela, odzátkoval a dal mamince, ale hubu plnů keců mněl a Maminko, nepij moc, já se bojím, že bude havárija!

A já Ty si asik debilní, viť? Já řidim lépe ožratá neš střizlivá!

A chlastala su mohutně, bola veselá, z rádyja půstěla Danečka Landového a srala si to po dálnici stopadesátkó, až ti moji debilové f autě kvičeli strachem, ale dojeli sme dobře a za chvilu sme boli na Mírově v lesisku.

Vistůpili sme, já narvala tchyňu jedující do krosny a tu si dal starý na řbet, vite, tu flekatů starů bestyju sme doma nemohli nechať! Vitecobi zasik sprasila? Minule, když sme boli na viletě, tož překůsala šňůru, odkulhala na náves a volala o pomoc, pazórami lomila, a prýže ji týráme a takové lži z ni lezli na veřejnosti! Naštěsti moji karamádi místni degeneráti ju spacifikovali, mohutně zrasili, a bol klit!

Když bola tchyňa fkrosně, kurva, strčila su ji do drški tenisák, abi bola sticha a neotravovala zbitečnými řečami, pak starý a sinátor čopli ty necky a šici sme virazili na lof hub! V lese bolo krásně, to vite! Čistý zduch, ne jako v hospě zakůřené, nebo kravinu plném much! Nigde žádné guvno, prostě uplně jako v ráji! Ono sa to nezdá, ale já myluji přirodu! Najednó su bola tak šťastná, že su začala békať spokojeně a pejskové sa kůšó od Marušky Pojkarové spivala, až se šecko třáslo a jehliči sa sipalo ze stromů!



Tož a pak sme opatřili prvni jedlá houbiska, kurva! Mněl je v košiku takoví pičus v šusťákofce, na dálku su z něj vicítila ten prašskí smrad! Cajzl to bol svinský, asik na dovolené! Fuj! Tož dondeme rovnó k němu a Dobrý den, panáčku, hanácká lesni kontrola jedlosti hup, kurva!

A on Ježišmaria, je cosik čpatně?

A já Ne, nebojte sa, enem mosíme skontrolovať, eslik nemáte v košiku nějaké jedovaté hůbi, to bi bolo moc čpatné, kurva! A zučala su mu čekovať úlovek a samé praváki, kurva, kozáky, krásné vjeci a já Jejejejej, řip satan, vochomůrka zelená, komprda, samé jedovaté srački! A házala su ty jedlé hůbi do necek a naházala tam skoro šecko, enem pár nějakích červavích babek mu tam fkošiku nechala a bolo to!

A sráč Ježiši, děkuji pani! Dyť já bich bezvás prafděpodobně zgapsl! Pámbu vám vašu službu oplať! A zmizel kamsi celí spokojený a já bola ráda, že su to tak heski vikómala.

Naša druhá objeť bila jakásik chitřejši. Mněla bryle a to znamená velikého igelitentního debyla. Vjeděla su, že na něj mosim jinak, kurva!

Stat, řikla su,  hůbi odevzdať tadyk je to celé zamořené, hůby sů nejedlé!

A sráč v brílách, Co to povidáte, teta? Ty hůbi sů fpořátku!

A já Degene retardovaný! Tadyk si kus od Mírova, Kajínek a podobni ogáři kriminálnici tam bidlijó, sem chodijó šecki ti mukli na vicháski a je to tu od nich poscané! Opakuji hůby odevzdať, řikla su! Ale sráč nescel, tož su mu jednu natáhla nohó od stola a bolo to! Druhí košik hup bol náš!

Tož a f podobném duchu to šlo někulik hodin, kurva! Za chvilu sme mněli necki plné kvalitních hub zadarmiko! Dokunce su aji jakémusik nimrodovi ščipla jezefčika, krkem mu zakrůtila, vite, k těm hůbám kvalitni příloha jako! To je jasné, sinátor a starý boli z teho našeho hóbařeni celé špatné, starý fort opakoval Mamo, jak možeš cosik takuvého dělat a sinátor Já sa stydim maminko.

To sů debilové, co? Já bola spokojená. Za odměnu, že tak heski ti dva otročili, su jim dovolila trochec sa proběhnůt a nažrat těch lesních plodů konečně, tož mněli radosť, jako dvaja neandrtálci sa krmili borůfkami a ostužinami. Já sa smála, kurva! Takovů koncentraci lidské pitomosti su uš dlůha nevidila!

Enemže pak starí začal svinki kvičet a Mamo, ježišimaria, já mám na pitliku kliště! A já, tož pocem, chuji,  to sa u mongoloida jako ty dalo čekat, ale neboj, odendáme! A přivázala su mu ruce ke kmeni od jehličáku, abi sa necukal, kule proštudovala a bolo tam, kurva, kliště jak kraličí bobek veliké! Tož su si zapálila retko a Starý mamo, probuha, prosimtě, ne, takhle ne, vitoč ho protisněru hodinovích ručiček!



Ale já na to srala, na jakésik vitáčeni nebol čas, retkem su to klištisko přimačka, starý zařičel jako černoch, kterému právě otrokář cvakl kule i s teploměrem a bolo to! Fertig! Klíště na škvarek!

Tož a jede sa domu, zavelela su! Necki plné sme dali na trabanta, do kufru strčili tchyňu a jeli! Enem v Mohelnici sme sa zastavily za hanáckó kamarádkó Olinkó Štiplovó, dala su ji trochec těch našich hub a tchyňu sa pokusila viměnit za pár baliků starých inštynktů, co tam ležali svázané do baliků na chodbě, ale nevišlo to.

Katastrofa pak přišla cestó domů, kurva, přibližně u Litovela. Starý, ten degenerát s prochlastaným moskem, nejveřili biste, co zprasil! On zapomněl ty necki k trabantu přivázat! Jak su pak svinski předjižďala kamijón s prascami, tož najednó řacha veliká, necky sa sesunali ze střechy a hůby pracně nasbírané vletěli pod kola teho kamijónu! Šecki boli okamžitě na sračku!

Lidi zlatí! Já sa tak nasrala, že si to nedovedete představit! Zatáhla su za ručku, zabrzdila masivně a začala ty moje retardované piče rubat jako žito! To bolo halekáni! Když bolo dorubáno, přikázala su jim, ať sa vidají sami spátky do lesa na Mírof a nazbírají to šecko znova, ukázala jim z trabanta fakáča a jela dom! Ať sa projdó, když maji v hlavě nasrato, kurva!

Svini tchyni su jim samořejmě nechala na krku, ať si s ni užiji! Doma su si pak udělala veliké bene, ožrala sa, bolo mi heski a jako gut, no ne? Retardové přišli večer kolem deváté, spoceni uplně, boty dojebané, jak sa to sralo s těškími neckami třicet kilometrů po dálnici, ale hůbi boli, tož su bola spokojená a anik su je nezrasila!

Tož to vidite, lidi zlatí. Když scete jit na hóby, je lepší poslat svoju familiju a zatim sa doma válet šunki heski!









Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!