pondělí 26. srpna 2013

Hanácká rasová teorie, kurva!

Tož lidi, kurva! My jak sa s Verunó ožereme, tož to je pak veliké kecáni a filckozofování, no znate to určitě samy! Nedávniko sme sa strašlivo napojily alkeholem, z hospi vipadli a táhli dědinó a skončili sme u voděnki, vite, u Potoka mlýnského, co teče Horkó, tam sme sa usádlily masivně a začaly filckozofovať!






Milu, kurva, zabékala Veruna. Stejnak je tadyk svinski hesky na Hané, kurva! Ogáry tu máme nejhesči na celém sjetě, břichaté, s fůsami, kulami velikími, semenem úrodným, je to tadyk skrátka ráj na zemi!

A já Veru, kurva! Máš recht jako! A viš ty co? Já si mislim, kurva, že mi ogáři a roby z Hané, sme nejlepši lidi na tej zemněguli, kurva, viš, mislim si, že to naše plémně lické sa odvijalo jakosik otuť kurva, nebo co!

A Veru Milu, kurva, já si to takik mislim! A jak to řikla, tož sa poscala, ale to je normálni, dyž má fsobě nědo patnáct šeráků orosených a pul lahve tuzemáčku jako!

Tož a pak sme přemišlali a počitali na prstách u pazór a kytár a vičipotali sme svinski zajimavé vjeci, kurva! Napřiklat to, že abi to kvalitó vidalo na jednoho člojeka z hané, tož bi sa mosili dat dohrumady dva brňáci, kurva! Tož a zistili sme taki, že čehůnů bi to mosilo bit rovných dvacet kusů, abi z teho znikl jeden fůsatý ogár hanácká nebo ceckatá robka s chlupató frnduló jako! No a nejhorši je to samořejmě fpráglu, kurva! Vičopitali sme vjedecki na prstách, že abi sa to virovnalo jednemu hánákovi, kurva, mosilo bi sa sejit přesně sto praškích cajzlů nemitých! Tož vidite to? Cajzle prašské jsó méněcené obludy, kurva!



Tož sme sa temu lochčili svinski, kurva, ale pak nás napadlo, že když je to tak, že sme vlastně ty nejlepči lidi na zemněkulce, kurva, že mame právo to šecko okolo masivně zrušit, opsadit, ovládnót a mit sa dobře! To vite! Hnetkaj sme valili do hospi a začali békať na ogári Jáj, degeni hanáčtí, šici tadyk dobře vime, že sme šici kvalitni samci a samyce, kurva, tož poťte, vitáhneme na čehůny, pobyjeme je a nastolime novů velkomorafsků řišu!

A ogáři sůhlasili, radosti burácali a jeden z nich hnetkaj traktor s valnikem přivezl, šici sme zali kůsi, vidle, nože, sekeri, kurva, hostinskí venca sut pivní přivalil a už sa jelo. Tož a to vite, že to bolo s pořádnó muzikó! Dyž kamsik valijó ogáři a robi z Horky nad Moravó, tož je to veselé! Jakísik ogár fůsatý hrál na harmonyku tahaci, mi s Verunó vivalili cecki a natřásali sme s nimi, abi to šici viděli, boli sme tak jak dje nadrbané valkíri, kurva!

Tož a jak sme jeli kolem mojeho baráčiska, tak veruna začala békať Milu, kurva, ty tvé dyliny vememe takik!

A já Veru, di do piči, to sů zmetci nepotřební, ti neumijó válčit! Ale Veruna do mně fort hustila ty srački svoje, až su to spočitala na prstách, že že sinátor má hodnotu tři čehůnů a starí pjeti. Lepči neš nic, kurva! Tož sme zastavili, já pro ty dva dobjehla, sinátora za kuliska čapla, starého za fůse a tahla je k valniku a oni békali Maminko, pomoc, pomoc, co sa to zasik děje!

A Já jedeme dobívat Prágl, podrobime si šecki čehůny!

A starý Mamo, preboha, to nedopadne dobře, šmaria!





Ale to uš sme boli na valniku a jeli k Olomucu, že to tama natáhneme skrs mněsto na dé jedničku, kurva a povalime na prágl! A bolo veselo, chlastalo sa, spivalo, Veruna mněla seksi průpovítky na okolojdouci mladé ogárki, prostě veliká pohoda! Akurát pak jakási dylina v brýlách, co prí mněla skoro maturitu na zemnědělském učilišti, začala dělat chitró piču a Milu, já ti nevim, je nás enem dvacet dva, kurva, to nemame moc šancu proti těm čehůnům, těch sů v tem práglu celé stofki!

A já Kurvo špatná, co si hraješ na ajštajnofskí mozek! Každý jak tady sme máme hodnotu stofki čehůnů, dyš si to vičopitáš, tak ti to vijde, že pobyjeme asik pul milionu hovad čehůnskích, viš to je takocé čislo veliké, na začátku pjetka a pak svinski moc kulatých óček, kurva, ale ty si taková debilni mrtka, že si to ani nedovedeš přectaviť, jak to řikám, kurva!

Tož a za chvilu sme dovalili k přejezdu železničnimu před Hejčinem a kurva, lidi, jak ten traktor najel na koleje, tož jedna guma zapadla svinski do diry v zemi, celé sa to nahnulo, překotilo na bok a mi se šecki visipali ven jako guvna z hovnocucu.



A bolo po piči, víprava sa dojebala, tož ale co! Hnetkaj vedle bola hospa, tož sme tam zapadli a šici se tak svinski ožrali, že sme na tu vípravu dočista zapomněli. Akurát sinátor a starý nechlastali, ty dostali přes dršku od cigánů, co tam okolo hospi zevlili. Sů to prostě podvraťáci, žádná správná hanácká kref, kurva!


1 komentář:

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!