úterý 29. prosince 2015

Štědrovečerní kakokalypsa, kurva!

Tož lidi! Vánoce jako! Kurva! A letos to u nás bolo zasik šecko uplně jinak, ogárci a robky! Mosim vám to podrobně vipovědět! Vite, řekla su si, že to tentukrát zařidim heski a mirumilovně, že nebude žádné násili anik ožirački veliké a jako gut, no ne?





Jak přišel ten Štědrý den, tož su sinátora heski z postele vipudila mokrim hadrem na podlahu a Darmožrůtku hodný, neskaj je velikí den, viš?

A sinátor Maminko, já vím. Štědrý den. Prosim, bodeš na nás letos hodná, abi smeto mněli jako v normálnich rodinách?

A já Tovižejo, debilku! Bode to neskaj krásné! A teť sa zober a mazej stromeček ukradnůť do lesni školki, ať si ho možeme ozdobiť. Love za to utrácat nebodu, to je ti jasné, viť!

Tož sinátor uposlechl, kurva, čopl pilku zlodějku a virazil do vánice. Pak su virasovala starého od bedny a Papriko, kurva, ty si vemeš siť, sekerku a podeš na rybnik lapiť kapřisko chutné, udělám nám krásnů štědrovečerni večeřu, že sa z teho zeserete jako ditě po pitliku prošlé tatarky jako!

Starý vjeděl, že odmlůvání sa nevipláci, tož enem pokival kefó, zal vibaveni a virazil s tim fšim na rybnik. Následně su virabovala z mrdniku tchyňu a Babičko, kurva, vy svině hodná, neskaj sa aji vi přičintě, bodete vařiť svinski! A sviňa jedna začala jedovať, ale já na to srala, odtáhla su ju do kuchině, suroviny dodala, bestya sa pustila do hňócání brandorového salátu, kurva. Akurát si neumila pazóry, tož ale to nevadi, ta svinstvo z jejich rukó sa přebyje tabaskem jako.

Zatimco tedyk svině prasila žraso veliké, došla su k ni do mrdniku, vitáhla ze zavařovački zubi umnělé, tu protézku hesků, skovala ji natajňačku do kapsi a fertig! Prvni heskí prezent vánočni su mněla! Pak su došla k sinátorovi nahoru, skonfiskovala mu v pokojičku děckém klávesnicu čopitačovů a prásk, kurva! Další dáreček. Nakonec su starému ščipla brašnu inštalatérsků a dárky boli hotové. V dilně su pak šecki ty srački zabalila do novinového papýru, kurva, ovázala motózem a to vám bola krása!



Sinátor a starý sa vrátili domu zmrznutí jak sviňa a darmožrůt měl navic viražené dva předni klofáki od hajného, mosila su sa smat! Vi ale vipadáte, debilci moji hodni! Ale nebojte sa, Ježišek vám to šecko vinahradi určitě!

Pak sme sa pustili do zdobeni stromečku. Dalisme ho heski do stojánku a vješeli na něj svički z traktoru, řetěziska papirová a abi na tem bolo takik cosik dobrého, tož sme na haluzky napichali vařené erteple, kurva! Jáj! Sicek boli puvodně pro svini, ale to nevadi jako! Těm mim darmožrůtkům to bode stačit!

Dyž bolo ozdobeno, začali sme řešiť teho kapřička malého, kurva.

Tož ogárci, kdo z Vás ho přidrži, abich ho mohla vzict nohó od stola přes kešeň? A nido sa nehlásil, tož su to rozlosovala a padlo to na starého. Rád nebil. Sinátora su poslala pomahat tchyni a pak sa se starym a nohó od stola zavřela do kupelki.

Drž ho, zmrda, řikla su starému. Tož starý čopl kapřisko, držel, já sa rozmáchla svinski a prásk, kurva! Starý zavřeštěl, dobitek, vite, já su čopitala s tim, že na posledni chvilu uhne, jak mi nebode duvěřovat, tož su miřila na jeho pazóry, abi to s tim uhnutim višlo na kaprovo kešeň. Ale debilek neuhnul, tož dostal masivně přes pazóry. Kapr sa pleskal po kupelce, jáj! Prostě jako u debilu. Tož su tedyk kapra hodila do vany, čopla fén, zapnula a prsk tam s tim. Kapr sa zaškubal a fertig. Starý ho pak heski vykuchal a rosporcoval a bolo mesičko krásné.

Za chvilu sa to mesičko uš krásně peklo, to bola vůně, jak su to čenichala, žgrindala su u teho jako bernardyn, kurva!

No skrátka a dobře, když bolo šest hodin večer, tož to u nás doma vipadalo jako na Vánoce u bohatých lidi, kurva! Šici sme sa sesadili ke stolu, kurva, žraso sa nandalo na svinski drahé plastové tácki, co su kdysik ščipla v hospě pro přiležitost sinátorovo svatby s Magdó Chvatónovó, žraso sa naflákalo a bolo to!



Takovů štědrovečerni romantyku ste ešče nežrali, kurva! Hanácká rodina sedi u masivně krásného stola zavaleného tim nejlepčim žrádlem. Mesko smažené na vijetém oleji položené na papirovích táckách, vikslajvanotoví ubrus, svička uprostřed, v pozadi heskí vánoční strumeček a pod nim dárki!

Tož si nechte čvachtať, zabékala su hromovo a začalo sa žrat. Já si řizek držila jak krajic chleba a rychlo okusovala po obvodu, sinátor, co od rána neviděl suchý ertepl hltal svinski, starý to do sebe házel jak snopy do mlátički, kurva, enem tchyňa sa jakosik eklovala, což bolo divné, bo tři dny nedostala nažrať, enem slanů vodu dostávala, abi trochu zhubla a vešla sa do ten dětskej rakve, co su vihandlovala od jetanmců.

Co nežereš, svině moje milovaná? Zahromovala su. Kukaj hltat, co když je to tvoje posledni žrádlo na světě, kurva?

A svině Já nebodu nic jest, ty zlá bestyje. Celí rok mně enem zneuživáš, duchot bereš, rubeš nohó od stola, a ti tvoji pancharti hanebni sa na to enem kukají a nic nedělají! Ale já Ti to nedaruji! Abis vjeděla, tak su vám do teho brandorového salátu, co su vám zprasečila, nandala veterinárni projimadla! Ať žije spravedlnosť!

V tu chvilu mi hromovo zaburácelo v panděru. Ty proradná cajzlofská svině! zabékala su, čopla svini za svrasklé cecki a jebla s ni o podlahu.

Tož ale pak už sa začalo srat. Starý odskočil od stola, chytil sa za podvozek od montérek, vipustil asik sedum nebo dvanácť prdů a pak mu z nohávů od hózen začalo viskakovať jedno polotuhé guvno za druhým. Sinátor ze zesral při fstávání ze židle. Viletilo to z něj takovó rychlosti, že to prorazilo látku jeho nóbl slavnostnich gati co má k maturitě a rozprsklo sa to na šecki strany.

Já su si naščesti stačila rychlo vykasať sukňu od kroja a spustit tepláki, co su mněla pod ni, abi mi nebola kosa. Srački řítké ze mně začali viletovať jako z hasičské průdnice! Igelitentně su mířila sracim otvorem na tchyni, bo kdo seje vitr sklizi bůřku, to je jasné, ale ta sračka mněla takovů energiju, že sa to od svině vrásčité odráželo na šecky sjetové strany, na stěny, nábitek, pudlaha, strop, no jejejejeje!

Nakunec, když su dosrala, tak ze mně višel eště jeden obrofskí prd. Ten hajzl sa zapálil o svíčku na stole, stala sa z něj obrofská ohnivá gula a frk! Náš vánoční strumeček aji šecki dárki blafnuly jak Palach, kurva.

Skrátka a dobře, úplná štědrovečerni kakokalypsa! Sinátor a starý békali, bo si mislali, že budó heské Vánoce a přitom enem guvno, já bola takik lechce nasratá, enem tchyňa, i když dobitá svinski a celá zmáčená řitkými morfskými sračkami, sa šklebila, bo si mislila, že nás doběhla.

Lidi zlatí, to je jasné, co bolo dál! Čopla su tu megeru proradnů, zavřila do prasečiho chlivka a pak ji tam okynkem pul hodiny házala jetnamsků pyrotechniku, co su mněla připravenů na Šilvestra! A nechám ju tam až do jara, kurva, aby si nemislala!

Tož to vidite. I když su scela udělat svoji rodině krásné Vánoce, tož sa to zasik celé dosralo a doguvnovalo! Asik je to tim zákonem schválnosti, asik to tak má bit! Alespoň pro přiště vim, že sa nemám snažit, že nemám schánět heské dárky a račik jim do těch krabic rovó nasrať a nascať, to bode lepči, kurva.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!