čtvrtek 13. listopadu 2014

Cesta do pravěku

Tož kurva, lidi zlatí! Neskaj vám napiču o takovém velikém dobrodrušstvi, jak sme sa s celó rodinó na chvilku vrátili fčase do dávných dop a jak to šecko bolo svinsky romantické, kurva! Začalo to tak, že sa starý jednó fpátek odpoledne začal vrtět na naši sedačce ze sešlapaných beden od banánu a Mamo, viš, to je  čpatné, jak tadyk takhle fort enem sedime a nic neděláme, měli bisme si opčas vyrazit někam do přirody, to člojeku dycki udělá dobře. Je to moc a moc zdravá vjec!



A já Debile starý, do přirody sceš ject? Naposledy dyž sme jely do přirody, tak si z teho mněl akurát kliště na kokotu a mosili sme to zapalovačem likvidovať! Vzpominaš, jak si u teho békal a prosil, ať teho nechám?

A starý Mamo, já vim, to bolo jak sme boli na hůbách. Už je to dluho, tentokrát bisme si dali relepent proti klišťatum a šecko bi dobře dopadlo.

A já Tož dobře dobytku degenerovaný, uděláme tedyk heskí vilet rodinný, já si takik oddychnu od každodenich sraček. Zajedeme na Litovelské Pomoraví, kurva, postavime si tam stan a jako gut, no ne?

A jak su to řikla, začalo veliké chistáni. Celá familija sa svolala, starý, sinátor, tchyňa, z půdy sa veliký lodni kufr přinesl a do teho sa začali davat srački na tu veliků cestu. Májki, kuřata zavařená v pjetilitrovích láhvich, kurva, sádlo, chleba, vjenec buřtu, kanystr s šerákem, pak sa tam prdl sinátorovo stan vojenskí, co má na spani, dyž ho opčas z rozmaru vyženu z baráčiska, spacáki sa tam dali, karimatki, vařič plinoví, tranzistorák a jako gut, no ne? Skrátka šecki nejmodernějši vídoboblitky moderni doby, kurva, abi nic nechybělo v tej divočině. Pak sme tu bednu nandali na střechu našeho trabanta, nastrojili sa do viletniho a jelo sa.

To je jasné, sinátor, ten náš debilek, sa mohl posrať. Maminko, tatinku, já su tak rát, že zasik jednó jedeme na vilet! To bude veliké dobrodrušstvi!


A já kokotku maličkí, tovižejo! To bode tak veliké dobrodružstvi, že to možná anik nepřežiješ!

Za hodinu sme dojeli k ceduli, jak je na ni napsaté Chráněná krajiná oblasť Litovelské pomoravi, zákas vjezdu! Vilezli sme z teho našeho suprmoderniho třiceť let starého automobylu ven, dotlačily ho do křovi a zarovnali vjetvami, abi ho cigáni nenašli a neodtáhli do zbjeru, kurva. Pak starý a sinátor čopli tu našu bednu každý za jedno ucho, nahoru sa posadila láteřici svině tchyně a šlo sa do lesa.
 

To vite, dyž de Milu na vilet, tož to stoji za to! To neni enem nějaká taková malá procházka, kurva! To sa de tak dluho, až už všichni prosi Maminko, prosimtě, už dost, mi uš nemožeme, to je strašná dálka, dyť uš anik nemožeš jedět, gde to vlastně jsme! Skrátka a dobře za nějakých třicet kilometru špacírovani lesem su konečně řikla Stop, kurva! Bednu hodit na zem, rozbit tábor a presto presto, nebo vás šecki zrasim nohó od stola jako!

Vibrala su takové heské mistečko pod stromami na břehu Moravěnky šumivé, bola to veliká romantyka. Hnetkaj su si kydla do travički. lahváča odevřila a glgala, no jejejeje, to bola pohoda, anik mi nevadilo, že su měla sicnu a frndulu přimo v brablenisku a svině ščipavé mi dělali na proprijetách středověk, kurva! Já su masivně odolná samica!




Debilové zatim postavili stan a přesně na čas, kurva, bo začalo svinski scat! Šici sme nalezli donitř, enem tchyňu sme nechali venku, ona bi sa unitř visrala, piča jedna retardovaná. Boli sme tedyk unitř, já si mohutně usrala, zamořila šecko zatkovím plynem a poslala darnožrůty do limbu a fertig. Venku zatim deštiček svinski zesilil, kurva, průtrš mračen sa udělala, Moravěnka sa rozvodnila, lidi, jejeje! Jagzme mněli ten náš tábor až uplně u břehu, tož ten náš stan nabrala voda, viplavila nás z něj ven a uš nás nesla kamsik do ryti. Richle su chitla sinátora aji starého, abi sa neutopili, bo boli eště mimo a začala plavat čubu. Moc to ale nešlo, řeka sa svinski rozdivočila. Naštěsti ale jak mam veliké cecki, tož ty cecki funguji jako plováki, tož mě, darmožrůta aji starého pjekně nadnášali a jakgzme v jednom chumlu pluli na vlnkách kalných, kurva, tož sa mi podařilo chitit takuvého kořenu a vitáhnůt nás šecki na břech.

Jáj, kurva! Boli sme zachráněné! Enemže problém, kurva. Šecki naše vjeci, žrádlo a ostatni srački boli v ryti, kurva, voda to nabrala, celý ten dřevěný kufr a kamsik odplavila. Navíc to znás servalo ošaceni, boli sme nahaté jak Bohdalka v hotelu u mořa! Tchyňa takik bůchvígde, ale tu su neřešila, kurva, ona je jako bumerank. Hodite ji do kontiku a večer vám ji domu přivezó benga.

Když dobitci přišli k sobě, nejdřiv su je zrasila, že ten stan tak blbě postavili a pak su udělala kázáni. Moji mili kreténi, kurva. Sme fpiči, ale neni důvot propadať zůfalstvi. O šecko sme sicek přišli, ale moja noha od stolu sa zachránila, já su si ju fčas strčila mezi půlki! Máte radosť?

A kreténi poslušně pokivali kefami, ale pak sinátor spustil Maminko, maminko, co teď bodeme dělat? Nevime kde sme, všude okolo les, nemáme oblečeni, jidlo, nic! Já sa bojim!

A já Neboj debilku degenerovaný! Ušzme přežili horši vjeci, dokonce aji rodinnů salmonelózu, tagže totok takik zvládneme! Máme sicek guvno, ale poradime si. Nejdřiv viřešime ošaceni! A okázala su na takovů lůžu plnů bahna a přikázala! Viválat!

Šeci sme do bahna hodili skoka a heski sa ftem viválalali, uděli si z těch mazlavích sraček uplné kožuchi a jako gut, no ne? Eenem sinátor Ježišmaria, maminko, vtem sů pijavice, pomoc, pomoc! A začal sebó šit, tož su ho zala mateřsky nohó přes kešeň, aby sa mirnil a nevyvolával veřejné pohoršeni.



Dyž bolo ošaceni, začali sme hledat nějaké obidli. Naštěsti nedaleko bola u řeki takuvá jakobi hrumada haluzi s diró na boku, vipadalo to jako chiše co si fafrice stavjeji ty africké cigny, kurva, jak sů mnohem černějši než české cigny. Tam zapadneme a přečkáme dešť, zavelela su. Ale starý Mamo, ježiš, to nende, viš co to je? To je bobři hrad, tam bidlijó bobři!

A já hajzle, ty si asik debil, ne? Víš co je to bobr, kurva? A odendala su hrůdu bláta, co su mněla na piči a ukázala temu nevzdělanci moju kvalitni chlupaticu zdredovatělů a Totok je bobr, ty pivni mosku! A kukej vlezt donitř a připravit šecko na moje nastěhováni!

Tož co mohl starý robiť. Sehnul sa a po čtyřech nalezl do chiše. Chvilu sa nic nedělo a pak veliké békáni a kvičeni, šecko sa otřásalo a nakonec starý viletěl richlosti duchotca bježiciho na zlevněný cukr, kurva. Lidi zlatí! Na šulinu, na pazórách, kytárách, šude mněl zakůsnuté takové obrofské svině, vipadalo to jako něco mezi prasiskem a krysó,  natřásal sa celí a poskakoval jako pičus a volal o tu pomoc jako. Čopla su richlo nožisko od stola a začala to šecko rasiť. Rubala su svině přerostlé aji starého tak dluho, až sa to přestalo hibat a nastal klit.

Svině to už nerozdychali,  ale starý naščesti přišel k sobě. Hajzle debilni, řikla su mu. Co si taková piča a lezeš do diry aniš bis jako jeděl, že tam sů takovétok nebespečné pički, kurva? A starý jako debil Ale mamo, dyt si mě tam sama poslala! A já chuji pitomí s malím pinďórem! Tos tam nejdřiv nemoch poslať teho debila darmožrůta? Skrátka su si zala za muža kripla.

Chiša ale bola zbavená svini, tožzme nalezli donitř. Tama svinská tma, bopki rozmazané šade a blechi, ale jinak to šlo. To je kurva romanťárna, co? Řikla su. Tozte nečekali, co to bode za dobrodrušstvi, dyžzme vijižďali z domova, co, kurva? Přectafte si, že takhle nějako žili gdysi ty degeni lofci mamutu. A starý Jo, akuráte mam strach, že se něco stalo s moji maminkó, ach jo! A já Si debil, viť? Tchyňa je odolná jak zrohovatěla kůža na patě, tej sa nemože nic stat, rano ji nandeme podle békáni, kurva. Kdybys měl rači strach, že přinde noc a mi tadyk bodeme v zimně. Kukaj sa sebrať a přinest odněkuť oheň, hajzle!

Tož starý mručivo sa odesral ven hledat oheň a já su zatim trochu poklidila v naši chiši pračlověči a pak že spracuji mesko z těch ochlupenych svini, co su zrasila. Ale dranžírák zvostal v lodnim kufru, kurva. Tož co počit? Chvilu su přemišlala a pak sa mi v dutině lebni zrodil tak čuproví nápat, kurva, že bi s tim normoš hytler vihrál válku jako! Šla su ven, zobrala na břehu dva šutry, vite, pazórki, jeden přidržela chodidlami a druhím do teho začala jebat, až jiskri létaly, no skrátka, bolo to jako dyž orangutan roztluká kokosví ořech nebo kešeň jinému orangutánovy, kurva.



Za chvilu sa jeden šutr rosprskl na kůsky a lidi zlati, ty kůsky boli ostré jako žiletki! Ten nejvječi kůsek vipadal jako mesr, tož su ho čopla a začala s tim šermovať sinátorovi před gzichtem a Debilku malí, tvoja mama je gényjus na srvajvl, chápeš to jako? Totok bi tě nidy nenapadlo, co? Virobit mesr z žumra! A sinátor Ale maminko, viš tohle už před padesátitisici lety... A vic neřikl, bo su ho vzala nohó přes kešeň a pustila sa mesrem kamenným do pobitych svini.

Asik za hodinu sa přisral z lesa starý, na kytárách mněl namotané šlahůny z ostružini a Mamo, oheň nemam, ale pár kilometru ocut je taková jakobi osada a tama sů naskladněni romy, pečó tama kuřata obalená v hlině. Jak mně opatřili obaleného v blátisku, začali békat a hazet po mně kameni, málem su to nepřežyl! Kdybych neutekl, tak je po mně!

A já Si skrátka sračka, chuji, ale nevadi, uděláme na ty zmrdy zátach a přineseme si od nich ohneň, kurva. A jak su to řikla, tož sa starý rozbékal a Mamo, eště ti cosik mosim okázat! Ale připrav sa, že je to hrozné!

A jak to řikl, lehl si na zem na řbet, přitách si nožiska k břuchu a vistavil na odiv proprijety. Lidi zlati, začala su sa smat! Přectafte si, že mezi sracim otvorem a pánskím pitlikem, jak je mistečko, kterému sa odborně řiká hráska, měl přisáté kliště velyké skorem jako švestka! A starý Mamo, proboha, já si tama nedostanu, prosimtě vitoč mi ho, prosim, já su sa zapomněl postřikat tim relepentem a podivaj, jak to dopadlo!

A já Guvno, srágoro! Žádné vitáčáni nebode! Totok kliště je potřeba vipálit kvalitně! Vidiš, jak nutně potřáme ten oheň, kurva? Uděláme zátach na svině černé hnetkaj teť, kurva, kliště zatim počká! Starí se sinátorem nasbirali haluze pevné s vidlici na koncu, já su z kuže jedné ochlupené svině nařezala tenké řeminky, a pak ke každé té haluzi přivázala žumr masivní. Kurva! Sekeromlaty!

Tož a hnetkaj zmesa zobrali a šly na cigny. Starý nekecal. Asik tak po třech  nebo osmi kilometrách sme narazli na mitinu a tam stany jakésik a nahaté černokulki šade a poskakuji jako piče! A uprostřed teho šeho hořila hranica! Gut!

Dem na ty mrtki, jasné, kurva? Zabékala su a šici tři sme vibjehli z rošti a hr na ně! Tož a rubačka velyká sa započala. Sinátor sicek hnetkaj dostal přes kešeň a šel do limbu, starý jakbismet, kurva, ale já to rasila kvalitně! V jedné pazóře sekeromlat, v druhé nožisko od stolu, šecko to létalo, cigny řvali, prosili o slitováni, ale já bola nemylosrdná! Svině zastraté, békala su, Totok je naše území jako, děte do piči!



Za pjet minut bolo dorichtováno. Zabušila su si pancrfaustami na mlikárnu a zahlaholila takoví bojoví popjevek jakobi, až ze všech borovic fokolí opadali šiški. Vitěstvi jako. Pak su dala sinátorovi a starému k čuchometrům chodidlo, abi je ten smrat strašliví přivedl k vjedomi,  nabrali sme si žhavé uhliki a odnesli to do k naše chiši.

Tož a když bol oheň, starému sa nejdřif vipálilo kliště a pak začala veliká pravjeká oslava! Pekli sme mesko ze svini, kurva, skákali přes hranicu, vihazovali do zduchu lůče, sinátor dokonce jak je debilni, tak virobil z jílu takovů figurku, co vipadala jako análni kolik, nejdřif su ho za to chtěla zrasiť, ale on Maminko, nenene, to jsi ty, podivej! Já to držila obráceně! Když su to obrátila, opatřila su, že to su já s velikími ceckami a sicnó, kurva!  Vjestonická Miluše!

Přišel večer a mi fort slavili kvalitně. Nakunec sa udělalo sjetlo veliké a hepiloktéra, kurva, a benga sa spuštěji dolu na špagátech a mezi nimi aji dobrá švestka Marcel a Miluno, ježišmaria, co tadyk děláte? Vitevi vobec, co sa stalo? Kusek ocať kdosik vipálil děckí tábor, viš, malé robki a ogáři si tama hráli na indijány, šecki sů zrasené a po tem zážitku uš nidy nebudů normalni. Nevite o tem náhodó cosik? Mi to višetřujeme!

A já Kurva, to je hruza, ale o tom nic nevim, mi tadyk enem tak heski stanujeme. Ale kamsik sa nám zabjehla svině tchyně, viš, ona je višinutá, člojek nidy neví, co sprasi, tož ty malé srački klidně mohla zrasiť ona!

Tož a pak nás benga vitáhli nahoru do helipoktéry a zavezli domu, mi sme si heski omili blátisko pod punpó a bolo nám krásně. Takové veliké dobrodrušstvi sa človjeku poščesti jednó za život, kurva. Tchyňu sa zatim sicek eště najit nepodařilo, ale to nejduležitějši, naši bednuse žrádlem, našli hasiči kůsek od Horky pod splavem a to je hlavni!




1 komentář:

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!