neděle 20. dubna 2014

Proč sa slaví Velikonoce aneb Ježišovo zrasení, kurva!

Ten muj debilek za mnó kdysik připrckal a Maminko, prosimtě, proč sa vlastně slavijó ty velikonoce? Proč sa barvijó vajička, proč ogárci motaji tatary a rubó robky? Proč sa to dělá? Vrazila su mu pjesti, až viletěl mlíčný zup a začala vipravovat, kurva!

Kdysi dávno, ty muj darebný čuráčku, asik nědy ve středovjeku nebo asik tak před dvjemasty lety, kurva, v jakésik prdeli daleké, žil bil takový ogárek s fůsami. A to nebil dovijaký ogárek, to bil syn boží, viš? Takoví suprman jakoby, s obrofským přirozenim a svalami a takyk umněl dělat veliků cigánsků magiju. Třeba nalil do beliku vodu a prásk, kurva! Z vody bolo pivo! Pak sa šici ožrali a bolo dobře. Takik dovedl špacírovat po hladině, viš, oživovat mrtvole a další srački.






Tož asik už je jasné, kurva, že ten ogárek, o kterém je šprechec, bol Ježišek! Ten stejný sráč, co sa každý rok visere na tisice malích ogárků a rob a nedošpedytéruje jim pot stromeček žádné heské dárky jako. To je jasné, že s těmito schopnosťami na něho mněli různé chuje pifku svinsků! Mezi ně sa čopital i jeden takový chuj, co sa jmenoval Herodes, kurva. Bola to taková degenerová piča, fort to enem sedělo na trůnu a čuráčka mnělo minyjaturniho uplně! Ten Hreosed záviděl záviděl Ježiškovi tu vírobu piva hlavně a takik obřího žilnatého šulina, kurva, na kterého šlo zbaliť i tu nejfajnovješki pražsků slečinku, kurva!

Jednó mněl Rehodes takovů bebilni naladu, tož si nechal zavolat dva ogári, kurva, jakéhosik Jidáša a Pyláta a Degeneráti moji, mám pro vás ukol kvalitni, zrasite Ježiše, kurva, bo mně sere svinsky, je to piča veliká!

Zmrdi sa dali hnetkaj do práce, bo teho mafyjána Heroseda nechtěli nasrať. Vipravili se někam do teho Betléma, gde mněl zrovna Ježiš zasedáni. Bol to takoví jakobi sjezd. Oba dva sa přisraly a čučeli svinski, co sa bode dět. Ježiš dal kolovať krabičák z teska a bagetu a Kurva, kumpáni, totok je moje rajská a tělo kurva nebo co, melu pičoviny, bo su ožratý. A jakásik piča mně zradi, citim to svinski!



Tož a mněl pravdu! Najednó Jidáš s Pylátem viletěli, čopli Ježiše a začali ho rasiť. Svatý Petr, kurva, jak to viděl, zahodil krabičáka a ufiknul mesrem Jidášovi ucho. Jidáš začal békať svinski, ale Ježiš fůsatý řikl Neboj, chuji, bode dobrý! A nandal spátky to ucho a to přirostlo a fertig! Bol svinski hodný, ale s hodnými ogáry to konči dycky čpatně, kurva, bo sů to debilové! Nejlepči je bit veliká sviňa!

Pak tam najednó ftrhli Rehosedovy vojáci, šecko rozmrdaly, naložyly Ježiša, Jidáša a Pyláta a jeli do mučírny. Tam si nejdřif Pylát umyl ruce, kurva a pak začala richtovačka. Ježiš dostal svinski nařezáno lajsnó, pak prodlužovačkó, kešeň mu narvali do hajzlu veřejného a splachovaly, kurva, do vajec eletriku z autobaterki pustili, pupendo zprasili,  Herosed na to šecko kukal a mastil si přirozeni, bol to uchyl nechutný jako!



Nakunec dali k sobě dje fošny, stůkli to a řikli Ježiši, vem to a de sa nahoru na Svatý kopeček kusek od Olomuce jak je tam to zolo, kurva. Tož a šlo sa. Ježiš si dal několikrát na dršku, jak bol nešikovný, ale jinak to bolo čupr gut. Na svatém kopečku nandali Ježiša na fošny a Hajzle, totok je tvá posledni hodinka jako! Máš strach? A ježiš sa posral strachi a Jo, mám. Tož ho přitlůkli na křiš, dali to nahoru a šici čučeli, kurva, bo nidy eště nikeho taktok heski viset neviděli. Ježiš békal svinski, ale bolo mu to prt platné. Serohed zal takové bidlo s mesrem na koncu, pichnul Ježiša do bauchu a fertig.

Ježiš řikl Dokakáno jest, eště jednó sa posral a scipnul. Pak začalo scat, šicki utekli, enem Jidáš na to kukal, on nebol zviklé na takové raseni veliké, bola to enem običejnská piča z mněsta, šiblo mu z teho šeho, vitáhl visícimu Ježišovi z tenysek šněrovadla a šup s tim do lesiska a tam si uvázal kravatu.

Ježiša na prknách druhí den objevila jeho mutr. To vám bolo veliké békání! Gdo mi teť bode virábjet z vody pivo jako, kurva! Já ti fort řikala, že ti tvoji kamarádi sů piče jako, kukej, jak to dopadlo. Se susedkami Ježiše sundaly dolu, omili, namazali celého indulonou, kurva, zabalili jako scíplů tchyňu do hajzlpapiru a dali do takuvé diry.

Tož a ot těch dob sa na Ježišovu počest rasí o Velikonocách robky masivně a kraslice maluji na památku jeho napuchlích zeletrifikovaných kulí a jako gut, no ne? Důfám, že uš je jasné, jak sa to šecko tenkrát schrulo a že si to šici heski zapamatuji jako!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!