pátek 29. listopadu 2013

Jak sme mněli doma poltrgejsta, kurva!

Jáj, lidi! Já su nedávniko zažila tak svinski strašidelnů vjec, že eště teť sa tak svinski bojim, že sa nemožu jit v noci vichcať na dvorek a mosim to půštět do matrace. Chudák starý jako, co se mnó sdili lože!  Šecko to začalo o dušičkách, kurva. Vite, ty temné večeri podzimni, listi šustivé padá ze stromů, večer je brzi tma jako a vůbec, kurva!






Zrovna su rozpůšťala v hrnku na kamnách svički řbitovni, co su nakradla na řbitově, vite, scela su si z teho zprasečit takoví domácí pílink na pipku, abich zasik jednó po dlóhé době bola ta dáma jako! Tož a jak to rozpůštim, tož najednó prsk! Žárofka praskla v lanpě, kurva a tma jak fpiči! Tož su zabékala na starého, abi to opravil. Dyž to bolo, sjetlo zasik jako o půledni, tož to chvilu šecko vipadalo čupr gut, ale pak, lidički, sa to začalo srat!

Dalši den su ráno přišla do kuchyně a jáj! Bordel jak ftanku! Šecko rozjebané, psi gulášek, co su nechala plotně, zožratý! Pivo vichlastané, flaški rosflákané, fkredenci nablito a nasrato, kurva! Hnetkaj su zabékala na ty moje darmožrůty a sráči nečistí! Totok je vaša práca? A sráči enem vrtěli kefičkami a Nene maminko, s tim my nic nemame dočiněni jako! Nebij nás, nebij nás, prosimtě a já je rubala svinski, to vite, sráče!

Jak bolo dorubáno, bola su spokojená, bo su si mislala, že už bode klid, ale dalši den ráno jááááj! Kuchiňa zakik zrasená, šecko dojebané, na stropě jakésik guvno mrsknuté hnědé, bol tam bordel horši jak doma u cigánů, kurva! Tož su zasik svolala rodinu a začala to rubat a šici prosili o slitováni, a že to neudělali a že to neni možné, a já je zrasila krásně, kdo bi to viděl, nejeřil bi, že je vobec možné někeho takto krásně zrasiť!

Dyž přišla noc, zvostala su zhuru a dávala majzla, eslik sa to nebide šecko opakovať, eslik nědo z těch mích mamrdů nepode po tej dvojitej rychtovačce dolu a něco si neskusi. Nido nešel. V baráčisko bolo ticho, šici spali, enem já su bděla, vite, sežrala su večer asik pul kila lógru, co su ho visomrovala od hospockého Venci. Tož ale pak sa začali dět vjeci! Najednó z kuchině rachot hrnců, jakésik békání, šecko sa tam dole třáslo, bolo to svinski strašidelné! Já sa ale ničehož nebojim jako! Čopla su nožisko od stola, zatočila s nim nad kešeni a petala dolu a prásk a do kuchině naburácala, rosvitila a tam nic! Enem bordel zasik jak ftanku, smrad strašliví, žrádlo rozházané, vjeci a jako gut, no ne?



Druhí den su svolala rodinů poradu, kurva. Řikla su Tož to vipadá, že mame v kuchini jakéhosik ducha, co tam každů noc dělá strašliví bugr. Mosime s tim cosik zprasiť!

A starý Mamo, vidiš to, takže jsi nás trestala neprávem, já ti řikal, že jsme nevyní! Měla by ses nám omluviť!

Zavřila su mu mordu pjesti a apdá vás tedyk něco? Ale nikeho nic nenapadalo, vite, já sa ani nedivila, ti moje degeni, to sů takové kešeně vilizané, to sjet neviděl, kurva! S nápadem su mosila přijit já.

Řikla su Nědo z nás sa neskaj v noci objetuje a zvostane až do rána fkuchyni a eslik tam je jakésik strašilo, kurva, tož ho chiti za kulki a fertig!

A starý mamo, tys z nás nejsilnějši, mněla bis tam přenocovat ty!

A já Bodeme hlasovať. A zprasila su sirki na taháni a tahalo se a to vite, já su svině chitrá, udělala su to tak, že nejkratši sirku si vitáhl sinátor. To bolo strachu, kurva, že su sa mosila smat!

Dyž přišel večer, odvedla su připosraného darmožrůta do kuchyně, přivázala ho za nohu ke kamnum a začala to s nim šecko probirat. Hajzle malí! řikla su. Ten duch má takovétok strašlivé zubi a takovétok drápi a vipadá jako mrtvola, já ho tu zahlidla, sa posereš, uvidiš! Podle mě to nepřežiješ, ale to sa nedá nic dělat, chuji! Eště mi tadyk podepiš tento papir, že šecki tvoje vjeci otkazuješ svoji mamince a jsme viřizeni.

A sinátor maminko, já sa bojim, já sa bojim, mužu mit alespoň rosviceno?

A já Ne, sráči! To bi bubák nepřišel, kurva! A zhasla  su mu, zavřila a bolo to!

Hodina šla za hodinů, já usla, starý usnul, venku svinski strašidelné mraki šli přes mněsic, jáj! Šecko to bolo uplně hororové! Tož a o pulnoci sa začali dět vjeci! Zasik sa šecko roztřáslo, békání sa rozhléhalo, a do teho sinátor ječel jako šestiletá holčička, dyž ju przni uchylný dědeček! Bolo to sice strašidelné, ale i tak su sa mosila smat. Dyž šecko utichlo, tož su šla dolu, rosvitila, v kuchyni zasik svinský bordel, sinátor uplně bílí pod stolem, krčil sa jako debilek absolutní a pod nim luže scanek.

Debile, kde máš teho ducha? Zabékala su na něj. Neřikla su jasně, že ho máš chitit za kulki, kurva? Přišila su mu jednu nohód od stola. Sinátor ale nebol schopen slova, kurva!



Bolo jasné, že s tímtok strašidlem enem tak nepořidime. Nedalo sa nic dělat, mosila su zajit za Verunó. Ona jak je cigna, tož umi robiť tu magiju čermů cigánsků a vizná sa aji v duchách a podobných hovnách, kurva! Veruna přišla, rosklepala sa a Milu, cítím tu svinsky silnů temnů energiu! A očiska vivalila a začala čuchat a šla a čuchala a došla až k ledničce a řikla Tadyk, kurva!

Starý rychlo přiskočil, odevřil dveřiska lednička a jáj, lidi! Přectafte si! Neujeřite, co bolo unitř!

Bezdomovec Matóš! Jak mně opatřil hnetkaj Milu, kurva, já su sa tadyk zabidlel, jak bolo před pár dny to vipnuti eletriki, nevadi ti to? Žral su enem zbitki a sral támhle do kredence, abich nikeho neoptěžoval. venku uš začiná mrznót a mně sa nescelo bivat enem něde na obrubniku, viš?

Jáj, lidi! Já tehu chuja tak zrasila, to si nedovedete přectaviť! Taktok mi dosrat kuchiňu celů! Dyž bolo dorubáno, naložili sme ho s Verunó na kárku, odvezli k vipuštěnému rybniku a hodili dolu do těch sraček jako! A fertig!

Tož to vidite! dyž mate doma ducha, tož je nejlepči zavolať na něj nějaků cigánsků sviňu, co sa vizná v černé magiji a mate po starostech!





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!