středa 18. prosince 2013

Jak sa sinátor učil latinsky

Tož kurva, dětički! Neskaj pro vás má hodná Milunka krásnů tradyčni hanácků povídanku, abiste boli zasik o něco zdělanejši jako! Jmenuje sa Jak sa sinátor učil latinsky a je svinski poučná, šak uvidite! Tož sa heski uvelepte na vaše sedinky masivní a jdeme sa do teho pustit, kurva!






Jednoho heského dne přišel darmožůt za maminkó, kurva, co zrovna sbirala kozi bopky do kbeličku plastového a povidá Maminko, viš, já ušnescu bit enem jakísik običejnskí hanáckí blbónek, já scu bit zdělaný a umnět spóstu vjeci! Já scu bit velikím pánem jako!

Tož a maminka sa začala smat, dala si pazóry fbok a Chuji špatný! A viš ty vobec, že takoví pán mosi umnět latinsky? Bez teho latinského šprechtěni se ti akuráte šici vismněji! 

A sinátor Maminko, tož já tedyk hnetkaj podu do sjeta a začnu sa učit poctivo latinski, že bodu nakunec šprechtit uplně jako flanďák něde fkostele fkazatelně! Nabral si, debilek, do kapes tvaruški olomůcké, patku od chleba ukrad kraličkům fkrálikárně a virazil do teho sjeta!

Tož de a de, kurva, až donde k jakémusik statku a začne čumit! Heskí to bol statek, velikí, na dvoře trabant neoprýskaný, holubnik a takik kadibutka! Jak tam tak okóněl, tož najednó z tej kadibutki vyrazil ogár nahulatý, kterému dole mezi kytárami visalo obrofské chlupaté přirozeni! A z okna ot statku jakásik piča vystrčila kešeň a zaječila Chuj chlupatý!




A sinátor Aha! To je jasná latina, totok! A zapsal si to do svého zvjetralého mozečku, kurva. A šel dál a fort si to opakoval, vite Chuj chlupatý, chuj chlupatý, chuj chlupatý! Zanedluho došel k lesisku a tama zrovna milenci skotačily v mlázi, ogárek a robka mladá, házali tam sebó, jako dybi do nich nědo pustil tu eletřinu z ohradniku! Tož a jak tam sebó házali, tož najednó sa ozvalo Ukaž pyje!



A sinátor zasik Aha, dalši latina a zapsal si to a jejejeje! Uš mněl dva výrazy latincké! A špacíroval dál a opakoval si Chuj chlupatý, ukaž pyje, chuj chlupatý, ukaž pyje! Za pár kilásků došel k cigánské kolonii. Skoval sa heski za pařez a kukal, co sa to tam děje! Kolem kolonyje zrovna projížděla jakásil lada suprmoderni a unitř bolo pár cajzlů fšusťákofkách a s volkmenami! Tož a cigáni hnetkaj z děr viburácali, v rukách obuški a békali hromovo Tu je kára! Tu je kára, more! A sesipali sa na u Ladu, cajzle vitáhli ven, zrasili do mrtva, pak si ten automobil osedlali a po poli svinski jezdili a tak dluho jezdili, dokuď to nenatáhli do rokle nedaleké a zahučeli dolu.



Tož a debilek sinátor měl hnetkaj další výraz latinský! A zasik šel dál a opakoval si dokulečka Chuj chlupatý, ukaž pyje, tu je kára, chuj chlupatý, ukaž pyje, tu je kára! A dál razil pěkně a za chvilu potkal jakéhosik mongoloida degenerovaného. Seděl na šutru u cesty, bol rozcapený jak piča, trencle stažené a lidi, přectafte si, kurva! Oba okazováčki mněl strčené do ryti a kuchal si sraci otvor, asik ho svinski sjedil nebo co. Sinátor na to kukal jako piča a najednó z lnedalekého remisku vykročil hajný, zasmál sa, popleskal sinátora po rameni, okázal na degeneráta a Ten to ryje, co? A šel dál do piči.




A sinátor sa zaradoval! Tož dalši slovičko mám latinské! Tož to by neskaj stačilo, vratim sa domu a pochlubim sa mamince, co uš šecko vim jako! A petal spátky k dědině a cestó si opakoval Chuj chlupatý, ukaž pyje, tu je kára, ten to ryje!

Za chvilu bol doma a Maminko, tož su tu a umim spóstu vjeci, to bodeš kukat jako! A spustil!

Chuj chlupatý, ukaž pyje, tu je kára, ten to ryje!

A maminka sa zasmála Ty si ale debilek, viť? A jak tam ten retardovaný pitomeček stál, tož ho zala přes kešeň polinkem, abi si pamatoval, že je to uplný debil a nikdy z něj nic nebode. Pak ho zala za ušadlo a odvedla do koziho chlifku, okázala na vemeno a Darmožůte, ty nikdy pánem nebodeš, tvoje životni posláni j edojit toto kozi veminko, tož sa do teho pusť a fšem nám bode lip!



A sinátor sa pusti do dojeni a bol šťastný, že mu hodná maminka ty pičovinky šecki vimlátila z kešeně. Za pár let z něj virostla krásná zdravá socka, co umněla kvalitně hrát automaty, chlastať a nakonec spadla ožratá pod vlak a dokunce sa o tem psalo aji v novinách!

Tož tak, kurva!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!