pátek 22. ledna 2016

Jak su chytla uprchlíka

Jáj, lidi, kurva! Posledni dobó je to u nás v Horce uprchlik sem, uprchlik tam. V televizni bedně o tem šici šprechti, samé hrozné vjeci tama ukazují, třeba jak něde v tem Rajchu na ulicách, kurva, to vipadá jako něde v Práglu v bordelu, uprchlici sa tama páří s němkyňami normoš, znásilňuji je do všech tělesných otvorů, kurva, ogáři hubení němečti na to enem kukají, bo maji malé šuliny a žádné svaly, tož a benga zpovzdali pokuřuji reťóry, bo asik prochlastaly střikačky, nebo co, kurva. Jak na to kůkáme, kurva, tož si řikáme, kdy to donde až k nám, do naši svinski krásné a mirumilovné Horky nad Moravó?






Ti chitřejši z nás už sa začali na tu mohamedánsků invazu připravovať. Většina ogárů nosí v levé holině dubový prígl, kurva, štěťule daly do kabelek cihlu, hajný Hugo viplatil ze zastavárny svoju brokovnicu, upiloval ji hlaveň a šade ju teď sebó tarabí a jen čeká, až ho nědo nasere, abi protáhnul laufy, kurva. Nejlip sa ale zařídil hospodský Venca. Normoš u svojeho trabanta sundal pokličky, v dilně na každý disk svářečkó navařil mesr z kosy a má to jako takový ten bojový vůz mexikánského drugového kartelu, kurva. Dycky dyž jede do Litovelu pro šeráky, tož ty kosy rotují svinsky, a šici rychlo s křičenim uskakuji z cesty, aby je to nepožnulo, kurva. Minulů středu při parkováni omylem naburácal do famílie cajzlů, ale naščesti sa nic moc nestalo, kurva, šici to přežily, a ty dvě ufiknuté haxny snad nějako přišili ve špitálu v Olmiku.

Já doma udělala kázání o bezpečnosti. Zabóchala su nohó od stola o růru od kamen a Šici sem, debilové, válečná porada. Dyž boli šici na mistě, začala su vysjetlovat, že sa na nás ze Slovenska, Polska a Rakóska hrnó hordy muslimů, kurva a že je to svinsky závažné a že bychom sa mněli jakosik připraviť na to, kurva, že to bode svinsky nepřijemné, bo ty poloopice negramotné sů svinky nadrbané a chtěji suložit naše udatné morafské tělesné otvory, kurva.

Sinátor hnetkaj Maminko, viš, neměla bis ty lidi paušalizovat, oni jen utíkají před... a vic neřikl, bo dostal jebu nohó od stola přes kefu, že to křupnulo. Řikla su mu Debilku, ty drž mordičku, ty si taková slečinka, takový malý roztomilý lejdyboj, kurva, že jak tě ty uprchlici zmerči, hnetkaj sa na tebe sesypó jako jetnamci na rozsypanů ryžu a tvuj srací otvor pozná ne středověk ale dobu neandrtálsků, viš?

Pak su každému věnovala pro případnů sebeobranu prkno s hřebikem, vysvětlila, že bode dobré sa každý den ráno celý pomazať vepřovým sádlem, bo to je nejlepči repelent proti muslimům, a jako gut, no ne? Věděla su, že su pro ochranu svých darmožrůtů udělala maximum a teho večera su usínala svinsky spokojená.

Tož a vite jak sa řiká, že štěsti přeje těm připraveným, kurva? Hnetkaj druhého dna z rána sa mi to potvrdilo. Stala su, zožrala šest krajiců chleba se škvarkami, vylumbala dva šeráky, a že podu skontrolovať ty moje praseči zmrdy v chlivku a jak su vistrčila čumáčisko ze dveři, tak su to opatřila.

Po našem dvorku si to razil muslim, kurva. Mněl na sobě jakésik divné kimono, na nožiskách sandále, na ksichtu černý plnovůs a kefu zabalenů do turbanu.

A už je to tadyk, kurva, řikla su si. Čopla su nohu od stola, rychlo k muslimovi dopetala, strčila mu  zezadu pazóru pod to kimono a svinsky silně chytla za kuliska. Lidi zlati, ten mohamedánec zaječel hlaholivo a zpěvavo, že bolo jasné, že je to jakýsik ten jejich pedofilni imán, kurva, co tama nahuře na tem mynaretu béká na hory na lesy ty muslimské koledy a láká šecky do muslimského kostela na hromadnů jebačku, nebo co sa to tama chruje, kurva.

Dotáhla su chuja za jajca do světnice, přivázala ho k židli lepici páskó a začal výslech, kurva. Kde máš kumpány? Zaburácala su hromovo. Muslim nic. Došla su tedyk do špajzu, zala tama misu vepřových karbanátků a Degeneráte, odevři mordu, trochu tě nakrmim.

A hajzl odevřil, tož su mu mordu krásně napchala těmi karbanátkami a začala ho střidavo rubať přes gzich ceckami a syrovó flákotó z ledničky. Bolo vidět, že ta muslimská špina prošla nějakým tvrdým teroristickým vycvikem, bo to s ni skorem nic nedělalo.

Vtáhla su ho tedyk i s židló do vepřového chlivku, strčila do hnoja pod svini a jak sviňa začala scat, tož su temu dobytkovi v těch scánkách myla ksicht jako dyž mama myje podsvinčeti držku zprasenů čokoládó a ryčela su Kde máš skované zbraně, kurva, kde só! Kde só! Kde só!

Ale chuj nic. Bolo to úplně stejně bebilni jako když sme tenkrát s Verunó vyslýchaly mimozemšťana, kurva.

No jo, Veruna, napadlo mě! Ta lochna zkušená mně s timtom muslimským degenem určo pomůže jako kamarádka kamarádce. Nechala su tedyk zmetka mezi prasátkovými guvny, a šla po Veru.

Veruna zrovna ve sklepě destilovala zimni směs do ostřikovačů a vyráběla si z teho chlast.  Jak mně opatřila, vytáhla mesr a Stuj, Milu, ty dojnico nečistá, tento alkehol je enem muj, eslik sa teho dotkneš, kurva, tak jak si moja kamarádka, tož tě zrasim!

A já Seru na alkehol, o ten sa možeme porubať později. Viš co sa stalo?

A Veruna Ne.

A já Chytla su muslimského uprchlika, vyslýchám ho, ale je to sviňa odolná. Nemáš tadyk doma nějaký takový ten jejich korán, že bysme si s tim před nim vytíraly sicny a pak to zapálily, kurva? To by ho třeba psychicky zlomilo.

A Veru Ne, kurva, ale mam takovů tu Biblu, eslik to znáš, je to podobné. Klidně ju na teho dylinu obětuji, kurva.

Tož sme vzali Biblu, kurva a já vedla Verunu k nám do chlivku a cestó popisovala, co su už všechno na degena muslimského vyzkůšala, a jak to bolo na piču.

Dyž sme ale vkročili do chlivku, tož Veruna začala békať Jáj, Milu, ty si piča, to nejni muslim, to je muj cigán!

A já Co pičuješ, Veru, kókni na ten turban a to ošaceni muslimské!

A Veru To neni turban, to je muj ručnik na prdel, co si ten muj sráč dává na hlavu, dyž si ráno umyje  to svoje cigánské páčo, kurva. A to kimono je obyčejnský župan.

A já A co jako dělal v takovémtok ošaceni u mně na dvorku, kurva?

A Veruna Jáj, Milu, viš, my jsme neplatili učet za vodu, tak ve vodárně otučili kohůtem a my sme na suchu. Tož chodime na tajňačku k Tobě do kůpelky. Lezeme tama zezadu tim okynkem.

A já Aha.

Tož to vidite. Šecko sa to krásně vysvětlilo. Cigána sme zrubali, aby už přiště nepředstíral, že je muslimská piča, a pak sa kvalitně ožrali tó vydestilovanó tekutinó do ostřikovaču.

A pro vás, milé děti, z teho plyne ponaučeni, že ne každý zmrd s ručnikem na kefě je muslim. Eslik nějakého takuvého čopnete za jajca a začnete ho rasiť, dávejte si pozor, aby to nebol obyčejnský cigán obecný, bo cigáni sů jednak hodné a slušné lidi, co sa poctivo živi sbíráním okapů a parapetů, kurva, a jednak byste takik mohli byt za ty rasisty. Tož tak.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!