sobota 2. ledna 2016

Humuskulus

Tož lidi, kurva! Ta starého švestra Bláža, to je taková piča svinská, to si vobec nedovedete přectaviť, kurva. Ta sviňa nám dycky každý rok na svátky pošle velikánsků krabicu, vite, něco jako sa posilá negrům do Afriky, aby tama neposcipaly hlady, takovů jakobi humanitárku. Tož a unitř té krabice je šecko možné. Napřiklad hadry šelijaké na donošeni, vlchčené papírové ubrůsky, prášek proti blechám, mydlo, ponošky pro sinátora a další sračky, o kterých si degeneráti z Práglu mislijó, že jsou potřeba na dědině, kurva. Tož a v tej škatuli jsou takik různé věci k žrádlu. Tedyk kromě chlastu a hulení. Většinó tama Bláža namrdá polifki vitana, pitliki ryže, kurva, můku a další takové věci na piču, co sa blbě vimněňuji s ogárami z fachy za samohonku.






Letos sa Bláža asik posrala. Přectafte si, že nám přišla bedna a dyž sme ju rozrasili páčidlem, tak krom hadrů a kosmetyky, kurva, bolo unitř asik padesáť plechovek fazulí. Vítejak su bola nasratá? Nesnášim fazule. Tož ale co sa dalo dělat? Žrádlo zadarmiko je skrátka a dobře žrádlo zadarmiko.

Posledních čtrnáct dnů, bo su už šecki love z mojí i starého viplaty napráskala do forbesa v hospě, sa u nás žeró akurát ty pixlované fazule. To vite, že to má následky! Každů chvilu sa z kteréhosik kůta našeho baráčiska ozve zvuk jako když vemete prostěradlo, zabéčíte a rozervete ho na dva štoky, kurva. Meterorysmus jak sviňa, ale to je zdravé!

Fčera su takhle k večeru ležila na kavalcu vedle starého, četla si ftip v blesku. Už bol klit, šici ostatní hnípaly, a mně najedó trknulo, že su se starým už svinsky dluho nejebala. Vite jak. Když ogár dluho nevipusti z kokota seminko, tož sa mu to nadbytečné seminko može z kulisek dostať do mozku a vivolať mrtvicu, kurva.

To bi eště tak hrálo, zabékala su. Papriko, vstávaj a kokota staf, deme mrdať, kurva.

Tož a starý Jéžiš, mamo, já anik nescu, prosimtě, jakosik mně boli hlova.

A já Neser mně, nebo tě zrušim nohó od stola, jebání je potřeba ke správnému chodu famylije, kurva! Kukaj stavit kokot, nebo dondu pro Verunu, aby ti s tó tvoji splaskló čurákovó nudli pomohla!

A starý, bo sa Veruny svinsky bojí, hnetkaj vitáhl z trenclí šulina a začal s nim mrskať, abi sa mu postavil. Asik po dvaceti minutách boje s erekytlni dysfunkci sa jeho zčernalá poločehůnská nudla částečně stopořila. Kukala su chvilu na tu dvaceticentymetrovů tragédiu a pak povidám: papriko, neskaj dáme anclovou jebačku, jasné? Aspoň jednó za rok chcu tu tvoju špagetu citit.

Starý vyděšeně polkl, ale necůvnul. Lehla su si tedyk na panděro, čopla blesk a že si dočtu ten kvalitní igelitentní ftip, kurva, a paprika na mně nalehnul a zasnulul svoje tykadýlko lásky do mojeho sracího kráteru, kurva.



Lidi zlatí! Ten jeho šlahónek je tak titěrný, že su citila enem jakésik šimráni, bolo to eště slabší než když sa vám v noci začne z konečniku štrachať samyčka od roupu, abi vám nakladala v okoli sraciho otvoru vajička. Tož ale co, řikla su si. Nejduležitějši je, aby sa starý vysemenil a nedostal mrtvicu z nadbitku semena.

Mrdali sme tedyk, já pomaličku četla ten ftip, a bo to bol jakásik velmi složitý ftip, kurva, tož su u teho svinsky přemišlala, abich ho správně pochupila, a uplně su zapomněla, že sa jebe. A jak su na to zapomněla, tak mně napadlo, že bich si mněla usrať. Zabéčila su, vipustila plyn, ale misto teho, aby to udělalo zvuk, jako dyž sa rozerve prostěradlo, zasyčelo to jako na půti, když cigán napůští retardovanému podsvinčeti plynem balonek, kurva.

Ve stejném okamžiku začal starý hromo békať. Otočila su sa a vidim, lidi zlatí, temu biste nejeřili! Přectafte si, že misto kulisek mněl muj paprika najednó dvě obrofské nafůknuté meruny o velikosti dvó hlávek zelí! On sa mu ten muj prd dostal skrz čurana do vajec a nafůknul mu je jak kopačáky!

Začala su sa smat a Debile, teď je z tebe Kulečnik číslo dva!

Starý békal a mamo, to je strašná bolesť, ajajajajajak, dělej něco!

A já Co bich jako mněla dělat? Přestaň tajtrlikovať a normoš ten plin zase vichči.



Starý sa tedyk s úpěním vyštrachal z našeho hnizdečka lásky a že nachčije do našeho pohutovostního nočniku, ale ať sa snažil jak sa snažil, nešlo to, nevišla z něj anik kapka.

Tož asik bodeme moset zavolať Verunu, kurva, řikla su. Ona je to stará skušená šlapajzna, ta kokotům rozumí a určo na cosik přinde. Ale pak su si uvědomila, že Veruna má fetiš na veliká kuliska! Dyť z Kulečnika je hotová sotva ho opatři a kdybych jí okázala tytok starého plynové mičudy, tož bi mi ho určo zkonfiskovala! Verunu su zavolať nemohla.

Naštěsti mam ale sama dost fištróna na rozdáváni. Zavelela su Papriko, deme do kuchině, kurva, bode operace. A šli sme. Starý kráčel rozcapeně jako namrdaná kačena a neustále somroval Mamo, zavolej sanytku, prosimtě, to je strašná bolesť, auauauauau!

A já tovižejo, doktora tak bodu volať! Viš jak je drahé to tvoje telefonováni? Neboj, totok zvladneme sami!

V kuchyni sme natrefili na synátora. Když opatřil nahého fotra s kulami nalitými jak sviňa, tož ho chytil psotník a Ježišimaria, maminko, co sa to stalo, probuha, richle něco dělej! Zrasila su ho nohó od stola a bol klit.

Pak su starého vysadila na kuchyňsků linku, čopla kombinački, strčila do nich řebik a začala to žhaviť na hořáku od sporáku, až bol ten řebik rudý svinsky jako hvězda nad Kladnem.

Mamo, to snad nemisliš vážně! řikl starý, když pochupil, co sa bode dit.

A já Eslik sa bodeš bránit, tak tohle, co sa ti stalo, neni vůbec nic proti temu, co přinde, jasné?

A jak su to řikla, pichla su tim rudým řebikem do starého kulisek.

Lidi zlatí, takovů mrdu strašlivů ste ště nezažili! Vite, já su totiž uplně zapumněla, že ty prdy, co su starého do pitliku napumpovala, só svinsky egzplozivni, a jak su do toho teď pichla tim žhavým sráčem, tak to vybuchlo.

Tož sanitu sme nakonec tedyk volali. Starý má z kulisek grilovanů sekanů, je samý štych, ale podle doktura to na funkci nemá mnět žádný vliv.

Vidite to. Člojek by řekl fazule, taková običejnská věc, kurva, ale ve skutečnosti je to uplná zbraň hrumadného ničení! Ona je ta Bláža asik vážně lechce pojebaná v hlavě, když nám něco takového posilá. Tož tak. Nejduležitějši ale je, že šici žijeme a eště dluho bodeme!








Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!