pondělí 11. května 2015

Svinská záhada Milunina Kurníku

Milí ogárci a robky! Tutok povídanku su napsala špecielně pro takovů ci-fi bukakke sůtěš strašidelnů, co organyzuje Edik Vránů, takoví ten šikovný ogárek, jak mě často portrétuje, kurva. Kdo sůtěž vihraje, teho Edik namaluje jako! Eslik si scete zasůtěžit, tož takik něco namastěte, tadyk je otkázek heskí!
Tož lidi, kurva jako! Nebodete mi vjeřit, jaká strašidelná svinská sci-fi záhada sa nedávniko odehrála tadyk v Horce nad Moravó! Vite, stalo sa to přimo tadyk u nás na dvorku a bolo to tak masivně záhadné, že sa mi eště teť z teho sce srat!
Šecko to začalo minulé uterý, kurva. Den přetim su bola kvalitně kalit, vite rumajzl, šeráčki, k temu tvarůški nakládané, jáj, pohoda svinská! To tama v Práglu, nebo kde sa to tama jebete nazájem do rytí, určitě nemáte, co? Tož ale to je fuk, kurva. Bola su kalit. A jak su bola kalit, tak ráno veliká kocovina samořejmě! Tož sa viseru z pelóchu, hlava jako ten střep, kurva, mněchiř naplněný k prasknutí, tož rychlo dolu a scat, abych to moju cisterničku scankovů nevipustila na podlahu, to bi bola kalamita!





Sebjehla su tedyk na dvur, spustila tepláki, což je nejduležitějši sůčást moderni verze hanáckého kroja, kurva, prstiskami dala od sebe závojički od piči, abi sa mi lépe crkalo a ššššššš! Už su scala kvalitně!
Tož a čiju čiju a dělám na dvorku takové menči Háchovo jezero a najednó kukám a jáj! Přectafte si, že vedle kurniku ležila mrtvá slepice.. Doscala su, zatleskala piskami, abi sa osušili a du to skontrolovať. Kurva! Slepice rosápaná a dojebaná na sračku.
To mně dosralo! Taková škoda, kurva! Narichlo su tu malů svini oškubala, vikuchala, abich zachránila co sa dalo a že tedyk bode k objedu slepiči polifka, kurva.
Dalši den se šecko opakovalo svinski stejně. Visrala su sa zjitra před baráčisko a vedle kurniku dje rosápané slepice! To už mi přišlo jakésik divné. Napadlo mě, eslik to nedělá ta svině liška třeba, kurva, nebo kunda! Na dalši noc su proto udělala opatřeni. Zatlůkla su dviřka od kurniku pjekně prkynkem a šla dadat heski.
Druhý den ráno bolo prkynko dole, dviřka otevřená a na zemi pod nimi tři rozjebané a roztrhané slepice!
A dosť! řikla su. De sa za Verunó!
Zobrala su ty krvavé sciplotiny, naburácala k susedce Veruně a Veruno, ty pičo, jakésik zviře zasraté, nejspiš liška nebo kunda, sa naučilo chodit mi na slepički moje, co každý den vajičko heské viseró, a už z teho mam nerva, kukni na to jako!
A jebla su před ni ty tři slepice na sračku. Veruna to veme a skůmá to a Milu, kurva, totok nemá na sjedomi žádné normalni zviře, kurva!
A já Jakto, ty megero hubená s málo chlpatými nohami?
A Veruna! Milu, ty nedostatečně vidojené vemeno, si blbá? Dyby to bola liška nebo kunda, tož si ty slepice odnese do své nory a tama to zožere! Totok vipadá, jako dyby to jakosik vibuchlo zenitř, vidiš? A okázala mi tu jednu rosápanů slepicu pořádně a já sa uplně strachy rosklepala, dyž su opařila to dilo pořádně.
Pak Veruna řikla Milu, mislám si, že totok maji na sjedomi jakésik ufoni, kurva, z vesmiru! Vzpoměň si, kurva, že už jednó sme tadyk v okoli jednoho chytili a pak ho s bengami vyměnili za basu pif!
Následně Veruna vitáhla z krabice u televize kazetu takovů olepenů a pustila kodument, kurva, o mimozemšťanech, co unášali kdesik v sovjetském svazu kravy, dycky je vikuchali a nechali ležat na pastvě, a bolo to masivně strašidelné, že su sa malem posrala strachi z teho! Tož a pak sme eště kukali na teho vetřelca, a to už su bola tak rosklepaná, že su nevidržila a pustila Veruně do kanape cisternu pivnich scanek a jako gut, no ne?



Dyž bolo dokůkáno, už šel večer, kurva. A Veruna řikla to, čeho su sa obávala: Milu, kurva, mi tu mimozemsků sviňi chitíme neskaj v noci za kuliska!
A bolo rozhodnuto!
Naburácali sme k nám domu, zasik zatlůkli dviřka od kurnika a s flašó rumu sa skovali do prasečiho chlifku, otkut bol kvalitni vihled na kurnik. Dluho sa nic nedělo, tož sme si vipravovali různé děsuplné historki. Třeba tu o tem slovenském cigánovi, co kradl bjelošské děti a dělal si z nich gulášek nebo o bubákovi ze Zvole, co na zvolenském mostě sahal robkám pod kroj na piču a ty z teh pak mněli mnoho dni čpatné spani, kurva.
Kolem pulnoci sa konečně začalo cosik dit. Světlo záhadné sa udělalo v dálce u lesička a začalo sa bližit k nám! Lidi, já srala strachi! Za pár minut bolo sjetlo u nás na dvoře a mi opatřii, kurva, že to sjetlo vichází z jediného oka záhadné černé bitosti. Bola to taková vičóhlá svině z jakésik daleké dimenze.
Ty pičo, to vipadá na slendrmena, kvákla potichučku Veruna. Chvilu posečkáme, co bode dělat a pak ho zmasime, jasné?
A já Bať, Veru, i když su neviděla, co to jako slendrmen je.
Ufon, nebo co to bolo, vitáhl z gati páčidlo, utrhl to prkynko, kterým sme kurnik zabednili, zalovil unitř pazórů a vitách jednu slepicu. Potom ju chvilu prohližal, svitil na ňu tim okem strašidelnym a pak sa to stalo! Spustil gatě, nahonil svoje mimozemské přirozeni a šup s nim do slepice! Takovů šílenů jebačku ste eště neviděli, lidi!
A Veruna Vidiš to? Slendrmen klade do těch tvojich slepic vajička! Záhada je viřešena! Hr na něj!
A viletěli sme z našeho ukrytu a vrhli smesa na svini z Marsu nebo z jaké jiné prdele to přiletělo, a začali ju rasiť! Já ju dávala masáž kešeně nohó od stola, Veruna mu střidavo nakládala pjesti na solar a do kulek, a ufon volal o pomoc, no bolo to divoké!
Ale najednó, lidi zlati, Veruna vikřikla Milu dosť! Zastavili sme se, pořádně sa na teho ufona kůkli a jáj! Temu biste nejeřili! On to bol starostovo sinátor František! Celý bol v černém neoprénovém munduru a na čelo si nandal takovů tu cyklisticků lampičku, aby na to jebáni lip viděl!
A já Kurva, Franto, ty darebniku nečistý, tož ty sis sa spřáhnul s fufouny, kurva a kladeš nám tadyk do slepic vajička jakásik, si synem smrti! Veru, dorazime ho, kurva a uděláme pitvu mimozemšťana!
Ufon Franta sa lekl svinski, v návalu smrtelné hruzi vivinul strašlivů silu a frk, vismekl sa nám a hrrr pryč, kurva a přes plot a tama, jáj, o ostnatý drát zavadil roskrokem, pitlik mu to rosáplo a nechal na plotě kulky.
Tož to vidite. Dobře to šecko dopadlo. Mimozemské spiknuti bolo odhaleno, Franta přišel o kuliska a nebode sa moct rozmnožovať, a řitě mojich slepic sů konečně v bezpeči.
Tož tak!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!