neděle 29. září 2013

Podzimní móda pro mladé robky

Tož robky, kurva! Leto je fpiči, je konec tepliča, ale to nevadi! Vy, co ste sa poctivo krmily celý rok, tak mate masivni vrstvu potkožniho sádla a kliďo možete až do listopadu chodit v bykynách a bode vám heski. Neskaj si spolu pro totok obdobi vibereme nějaků tu módu, kurva, abisme boli heské samyce a chlapům sa z nás stopořovaly mrdaci orgány jako.





Začneme u obuvy, kurva. Vite, na podzim fort enem ščije a fšade mate to bahnisko sliské, bez pořádných bagančat to nepode. Nesce sa vám utrácat? Tož to možete vikómat jako su to vykómala minulí týden já! Scalo, bahno strašlivé fšade, psí guvna na chodniku rozmoklá, flusance od šantusů, fuj, kurva! Řikla su si, to si mosim navlect cosi řáckého na ty moje fajfky smrduté a prolézala su botnik a guvno! Šecki botky uš su mněla roschozené uplně na sračku! Co počit? Hnetkaj su vjeděla! Bola sobotěnka, starý aji darmožrůt eště vispávaly, tož su jim natajňačku skonfiskovala školni batoch a pracovni brašnu na vercajk. Sračky zevnitř su visipala do uhláku vedle kamen, kytáry strčila do těch zavazadel, zazipnula a virazila na špacir!

Jáj! V botkách bolo krásně tepličko! Špacírovala su Horkó a susedům okazovala, jaké mám svinsky krásné škráple! Skůšela su různý terén jako, chlif na prasce, lůžemi su chodila, rosflákanými pivnimi flaškami před hospó a jako gut, no ne? Ta kožená braška bola na pohodičku, ale na sinátorovo batožině sa asik po hodině prošůpal spodek a donitř natekli srački, tož su to zabalila a šla domu.



To vite, tam uš bola veliká scháňka! Dyž ti dvaja debilci opatřili moju obuf, to vám bilo nařikáni! Hlavně sinátor mněl důvod k békání, mongoloid jeden! Jak su mu to učeni nasipala do uhláku, tož starému bola po ránu kosa a jak má vichlastaný mozek, tož zatopil s tim sinátorovu učenim. Mosila su sa smat! Vás dva tadyk nechať chvilu o samotě a hnetkaj uděláte jakésik hovno, kurva!



Tož! Ke kvalitnim botkám potřáme nějaký hořejšek. Eslik nemáte love, abiste si mohli kupit veliků luxusni módu u jetnamců, možete si cosik ušit samy. Nejlepči na nějaků hesků podzimni nepromokavů bundu mate černé igelitové pitle na otpatki. Anik je nemosite kupovať. Stači vibrakovať někde ve mněstě kontik, visipat z pitlů bordel, pitle viprať v potočisku a sešivačkó si z teho scvaknót nějaků pěknů supermoderni módu z buducnosti. Šikovná robka si takto spraseči i nádherného bombra, piča, co má obje pazóry levé, veme jeden pitel, nahuře udělá trhu mesrem, natáhne si to přes kešeň a má alespoň takovů jednoduchů blůsku. Lepči neš nic. Hlavně je to zadarmiko, robky!



Na kešeň to sce nějaký apartní podzimni klobůček. Vimislala su, jak si i do nejvječiho lijavca možete vzict jakůkolif pokrýfku hlavi. Robki! Já nejsu žádná vimaštěná frnda z Práglu, kurva! Mně to masivně zapaluje! Prostě vemte pánsků gumičku na pinďóra, natáhněte si to na kešeň a přes tu sračku nandejte vašu oblibenů čepicu. Može scat jak sce a vi bodete mnět páčo v suchu a bleški, vši a muňki sa vám neutopi. 



Tož tak. Zasik ste o něco chitřejši, robky moje milé, a vite, jak si zařidit krásnů podzimni módu, kurva!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za komentář, ty moje hodné podsvinčátko!